Oesters bij jou 2017-05-05T16:00:32+00:00

OESTERMAN

Met een emmer verse oesters entertaint onze oesterman bij jou. Het enthousiasme waarmee hij dit doet noemen wij Oestertainment®. De vraag of je een oester of oestercroquet wilt is te vergelijken met de uitnodiging tot een dans. Het intermezzo met een oesterman blijft je bij  en zorgt geregeld voor nieuwe oesterliefhebbers.

In overleg brengt onze oesterman verschillende soorten oesters mee of oestercroquetten.Hoe gaat het in z’n werk? Wanneer je weet hoeveel gasten  je verwacht en  hoeveel tijd je beschikbaar hebt dan maken wij in overleg een passende offerte.  Voordat je het weet zijn de oesters op je feest een daverend succes!

OESTERMEISJE

Het oestermeisje heeft één doel: je te laten genieten van oesters. Met haar topverse oesters neemt ze je mee in de wereld van zilte zaligheden. Ben je avontuurlijk ingesteld, ga dan voor

een oester met een slokje Hermit Dutch Coastal Gin. De oesters die het Oestermeisje serveert komen van Oestercompagnie zelf. Benieuwd naar de smaken? Klik dan hier.

Het oestermeisje heeft één doel: je te laten genieten van oesters. Met haar topverse oesters neemt ze je mee in de wereld van zilte zaligheden. Ben je avontuurlijk ingesteld, ga dan voor een oester met een slokje Hermit Dutch Coastal Gin. De oesters die het Oestermeisje serveert komen van Oestercompagnie zelf. Benieuwd naar de smaken? Klik dan hier.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons!

CHAMPAGNEGIRLS

Champagne is luxe. De sfeer is meteen gezet als je bij binnenkomst een flûte ingeschonken krijgt en dát door een Champagnegirl.

De appearance van de Champagnegirls is even sprankelend als de bubbels. In een speciaal ontworpen outfit verwelkomen ze je bij binnenkomst.

Behendig schenken ze de Champagne en  zorgen ervoor dat binnen no time iedereen kan genieten van een glas.

De Champagnegirls schenken Champagne, Crémante, Spumante, Cava en Prosecco.

CHAMPAGNE & WIJN

Elke Champagne heeft zijn eigen geheime recept, ook de onze. Het is de verhouding tussen drie verschillende druivensoorten die iedere Champagne z’n smaak geeft. Tijdens het tweede gistingsproces wordt de smaak verder ontwikkeld. Zo ontstaan de sprankelende belletjes.

Benieuwd naar onze Champagne, reserveer onze Champagnegirls.

De bekendste wijn bij oesters is Chablis, ook wel “oesterwater” genoemd. Andere passende wijnen bij oesters zijn Muscadet sur Lie: kristalhelder en zacht van smaak, past bij Zeeuwse- en Bretonse oesters. Pouilly Fumé heeft de voorkeur bij Spéciale de Claires en Pousse en Claires. Bij platte oesters past Riesling.

CHARLIE’S OESTER ANGELS

Good morning Angels! Good morning Charlie!

Wie kent het nog? Good morning Angels, Good morning Charlie! Het telefoontje waarmee Charlie Kelly, Sabrina  en Jill een opdracht geeft om op onderzoek te gaan. De looks en fashion uit deze seventies serie zijn de inspiratie geweest voor  Charlie’s Oester Angels. Charlie’s Oesters Angels gaan naar speciale opdrachten.

Gehuld in misdadig rood, maken ze indruk met lederen holsters en rode pistolen. Met z’n drieën gaan ze naar feesten  van de High Society.  Daarbij moet je denken aan gala’s, premières en huwelijken. De missie van Charlie’s Oester Angels is u en uw gasten te verwennen met oesters en oestercroquetten.

BULLETGIRLS KOMEN MET OESTERCROQUETTEN

Om zowel de oestergek als de oesterfoob culinair te verleiden, hebben we de Bulletgirls, zij komen met een oestercroquet. Het is een crunchy croquet,

gevuld met oesterragout, waarin de smaak van de zee is te herkennen. Voorzien van rode pistolen schieten de Bulletgirls een toefje Wasabi mayonaise op de Oestercroquet.