Big Green Egg Flavour Fair

Big Green Egg’s Flavour Fair

Zoals altijd belooft Big Green Egg’s Flavour Fair, voorheen bekend als Big Green Egg Member Day weer een exclusief en inspirerend event te worden. Tientallen enthousiaste chef-koks en hun teams zullen u als gast laten proeven van de lekkerste hapjes van de Big Green Egg en laten zien hoe zij deze bereiden.

Wat kan je verwachten? De Flavour Fair biedt een middag vol culinaire inspiratie waar de deelnemende chefs hun passie voor de Big Green Egg met je delen. Zo staan er interessante masterclasses op het programma van sterrenchef François Geurds en toppatissier Hidde de Brabander.

Het terrein is onderverdeeld in de themapleinen ‘Vlees’, ‘Vis’, ‘Groenten’ en ‘Deegwaren & Patisserie’. Oestercompagnie kom je op het Vis themaplein tegen. Onze crew, bestaande uit Dick, Sophie, Jasper, Karel en Remco,  heeft een heeft een waanzinnig recept bij zich; Black Eyed Pies. Nieuwsgierig? Kom vooral proeven.

Ook voor de kids is er volop vermaak en zijn er tal van activiteiten. Ze kunnen diverse smakelijke en gezonde gerechtjes maken en er is een leuke act met Cesar Zuiderwijk. Niet alleen een van Nederlands beste drummers, maar ook een echte Big Green Egg-liefhebber.

Het muzikale entertainment wordt wederom verzorgd door onze huisband. Daarnaast staat er op het terrein een lounge corner waar Gerard Ekdom heerlijke zomerse draait. Naast DJ is Gerard een echte Egg-fanaat die zijn beide passies graag met je deelt.
Kortom, het wordt een smaakvolle dag die je niet mag missen!
Om het exclusieve karakter te behouden en teleurstelling aan de deur te voorkomen zijn de tickets gelimiteerd en alleen via voorverkoop beschikbaar. Aan de deur worden geen tickets meer verkocht. Bestel tickets voor slechts € 37,50 direct via onderstaande button, want vol is vol.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze