Oestercompagnie op TEFAF

Come join us at The European Art Fair Maastricht

Pak je kans en beleef kunst op het hoogste niveau. Dit kan op de grootste Art & Antiques Fair ter wereld; TEFAF (The European Fine Art Fair) Maastricht. Van 9 tot en met 19 maart is het MECC Maastricht getransformeerd tot een wervelende wereld van kunst, bloemen en good food. Oestercompagnie is voor het 12e jaar vertegenwoordigd met 2 oesterbars. De grote, honderd zitplaatsen tellende, Oesterbar vind je in het ‘Moderne’ gedeelte. De Champagne & Oesterbar is te vinden bij de ‘Oude Meesters’. Oestercompagnie heeft de beste oesters uit het seizoen voor je geselecteerd, dus kom langs en schuif vooral even aan voor een glas champagne en een dozijn oesters. Naast oesters bieden de twee oesterbars een kleine kaart aan met o.a. Red Sock-eye, gerookte zalm, gravad lax en prosciutto crudo.

Facts & Figures TEFAF Maastricht
Tapijtleggers leggen de nacht voor de opening 15.000 vierkante meter tapijt in de gangpaden, 30.000 spots verlichten de gangpaden en de kunstwerken, 175.000 bloemen worden gebruikt voor de aankleding, 376 privévliegtuigen landen op Maastricht Airport. Voor verzekeraars is de TEFAF een uitdaging,  €3.000.000.000,- is de geschatte verzekeringswaarde van alle kunstvoorwerpen. 70.000 Bezoekers kwamen vorig jaar naar Maastricht voor de 11 dagen durende Art Fair.

Op TEFAF presenteren 275 vooraanstaande galeries uit binnen- en buitenland de mooiste kunstwerken die op de markt verkrijgbaar zijn. TEFAF heeft naam verworven met ‘Oude Meesters’ en antieke kunst. Er komt echter steeds meer nadruk te liggen op hedendaagse kunst, fotografie, sieraden en design uit de twintigste eeuw.

Op ’s werelds grootste kunstbeurs komen verzamelaars en vertegenwoordigers van musea tezamen om kunst te kopen van de meest toonaangevende galeries uit 20 landen. Het niveau van The European Art Fair Maastricht is ongeëvenaard. De echtheid van de kunstwerken wordt streng gecontroleerd door 175 internationale experts alvorens het te koop mag worden aangeboden door de galeries.

Adres:
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze