De Oestergirls

Het oestermeisje heeft maar één doel op een party; zoveel mogelijk mensen te laten genieten van oesters. Door haar komst voegt ze nèt dat beetje extra toe. Het zit hem in het verrassingselement dat het oestermeisje uniek maakt. De vraag is, kan ze een perfecte oester openen? Ligt de oester mooi in haar schelp en zit er niet teveel gruis bij? Is dat het geval, dan is haar missie geslaagd.

In de klassieke wereld, worden oesters “au naturel” gegeten; zonder iets toe te voegen. Voor avontuurlijker types brengt het Oestermeisje de oester op smaak met verrassende combinaties zoals een paar druppels chocolade /rode pepersaus, een toefje Amerikaanse horseradish of een vleugje Zeewierjenever.

Het is een sacraal moment als iemand zijn eerste oester eet. Wat valt er te verwachten? In dat geval zeggen wij, één oester is geen oester en volgt een volgende.

Werkwijze
Afhankelijk van de omvang van het feest, kunnen één of meerdere Oestermeisjes worden geboekt. Het aantal oesters dat het Oestermeisje kraakt hangt af van de duur van het feest, het aantal gasten en het budget.

Heb je binnenkort iets te vieren of sta je op een beurs waar de Oestergirls goed van pas kunnen komen? Laat het ons weten en wij maken vrijblijvend een offerte voor je.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Nieuwsartikel op Sprout over Oestercompagnie collega Angelique

Podcast: de Oversteek

Luister in deze Podcast van Sprout hoe het is om te ondernemen in de VS. Onze collega Angelique van der Made vertelt hoe

Scroll naar top