Depot Noord vergaderruimtes te huur

Effectief vergaderen bij Oestercompagnie

Depot Noord is gevestigd in de voormalige broodfabriek van “Van der Meer en Schoep”. Na jarenlange leegstand is het prachtige pand in de geest van “Fin de siecle” verbouwd. Dat ervaar je direct als je bij ons binnenstapt. Klassieke stijlen lopen door elkaar, licht en warmte vullen elkaar aan. Wij hebben een speciale ruimte ingericht geschikt voor vergaderingen, trainingen, kookworkshops en borrels. Waarom zou je buitenshuis willen vergaderen?

Een andere omgeving werkt inspirerend. Een out-of-the-box locatie nodigt uit om creatief te denken en te handelen.

Op een externe locatie is er geen afleiding (behalve positieve) en wordt de tijd effectief besteed. Je kunt ongestoord aan de slag met de onderwerpen die er toe doen.

Door een activiteit (kookworkshop,lunch, borrel) aan een vergadering te koppelen worden vaste rolpatronen makkelijk losgelaten. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen waardoor de vergadering actiever wordt en er beter wordt samengewerkt.

Het is bewezen dat je op een externe locatie effectiever kan vergaderen, dus vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. Kom het zelf ervaren.

Bel of mail ons: 010 820 87 53  of info@depotnoord.nl

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze