Oestermannen Vincent en Jan

Even voorstellen: Vincent

Mijn naam is Vincent Hoffmans (links). Ik ben negentien jaar oud en woon en studeer in Amsterdam. Momenteel volg ik de studie Geschiedenis aan de UvA met veel plezier! Volgend jaar wil ik graag aan een tweede studie beginnen: economicsand business economics, aan dezelfde universiteit. Wat ik na mijn studententijd wil doen staat, gelukkig, nog niet vast: ik wil me in ieder geval de komende vijf jaar blijven ontwikkelen en minstens een jaar naar het buitenland. Ik zou mezelf omschrijven als een sportieve, sociale en ambitieuze jongen. In mijn vrije tijd sport ik ontzettend graag: ik tennis 4-5 keer per week en ben van plan dat nog een aantal jaar te doen! Daarnaast is er niets leukers om het nachtleven onveilig te maken, vrienden in andere steden te bezoeken en af en toe een leuke reis maken!

Sinds februari vorig jaar ben ik oesterman bij de Oestercompagnie, met veel plezier! Het ideale werk voor een student: flexibele werktijden, alle verantwoordelijkheid ligt bij jezelf en collega’s die veelal dezelfde soort mensen zijn waar je geweldige klussen mee hebt! Na een aantal jaren in de horeca gewerkt te hebben is het ontzettend fijn om nu iets “exclusiefs” te mogen brengen naar een enorme verscheidenheid aan evenementen! Het is een ontzettend fijn gevoel om gasten van kunstbeurzen, bruiloften of bijvoorbeeld enorme cateringevenementen iets te kunnen bijbrengen over de verschillende typen oesters die we hebben, de verschillende smaken die zij met zich meebrengen of om de echte liefhebbers te assisteren bij de keuze van de wijn bij hun oester!

Naast het feit dat de gasten keer op keer hun bewondering uitspreken voor ons concept, is er nog een belangrijke reden waarom het werk als oesterman me zo bevalt: je blijft jezelf op meerdere gebieden ontwikkelen. We reizen stad en land af, bezoeken prachtige partijen, fantastische feesten en ontmoeten allerlei verschillende soorten gasten op elk feest. Hierdoor leer je elke klus weer wat bij: je “sociale antenne” is ontzettend belangrijk: hoe benader je verschillende mensen? Wat is de positie op het evenement waar ik mezelf ideaal presenteer zonder gasten voor de voeten te lopen? Doordat alle verantwoordelijkheid bij de Oestermannen zelf wordt geplaatst kom je af en toe ook vervelende situaties tegen, maar juist doordat je ze zelf ook weer hoort op te lossen leer je ontzettend veel!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze