Oesters en Sake pairing workshop

Masterclass Oesters & Sake Pairing

Dynamische en Veelzijdige smaken
Oesters en sake zijn een sterke combinatie; vanwege hun puurheid en vanwege hun smaakpalet. Beiden zijn met zorg geproduceerd. Net als de ambachtelijke aard van de oesterteelt, is het intrigerend te leren hoe sake wordt gebrouwen.
Oesters en sake zijn dynamisch en veelzijdig. Ze variëren op dezelfde manier in complexiteit en karakter. De smaken lopen van ziltig tot zoet, van romig tot zijdezacht en van komkommer- tot paddenstoeltonen. Dit geeft ruimte om te mixen en matchen,

Internationaal Oesterexpert Julie Qiu
De Amerikaanse Julie Qiu heeft een wereldwijde reputatie als het over oesters gaat. Met als thuisbasis Brooklyn, reist Oui de wereld rond om kennis te vergaren en tegelijkertijd de hare te delen. Wij hebben haar weten te strikken voor 3 november in Rotterdam. Zij is het die ontdekt heeft dat oesters en sake verbluffend goed bij elkaar passen. 

Masterclass
In een 90 minuten durende master class leer je over het hoe en waarom oesters en sake zo goed samengaan, Umami, waar wij het minst van weten, komt uitgebreid aan bod.
Kun je niet wachten mee te doen, schrijf je dan hier in.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Oesters en Sake pairing workshop

Masterclass Oesters & Sake Pairing

Dynamische en Veelzijdige smakenOesters en sake zijn een sterke combinatie; vanwege hun puurheid en vanwege hun smaakpalet. Beiden zijn met zorg geproduceerd.