Kunstwerk

Een van de mooiste kunstbeurzen ter wereld: Art Basel

Sinds 1970 is Art Basel  een ontmoetingsplek van de internationale kunstwereld met als doel het verbinden kunstliefhebbers en 291 kunstgaleries van wereldformaat. De beurzen in Basel, Hongkong en Miami Beach staan ​​bekend als de voornaamste kunstbeurzen ter wereld en presenteren 20ste en 21ste eeuwse kunst met een sterk curatoriaal perspectief. Oestercompagnie is te vinden met twee bars, een in de VIP lounge en de ander op de begane grond.

Art Basel is open voor het publiek 15 tot 18 juni 2017. Tickets kunnen worden gekocht bij de showlocaties, online of bij de paviljoens. Het handigst is de tickets online te kopen.

Art Basel’s app biedt essentiële informatie over onze shows, inclusief interactieve plattegronden en een kunst catalogus van galerijen die deelnemen aan de shows van Art Basel in Basel, Miami Beach en Hong Kong. Alles in één app.

De Global Catalog heeft de beste moderne en hedendaagse kunstwerken die de vooraanstaande kunstgalerijen ter wereld in Art Basel in Basel bieden. Premier schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, installaties, afdrukken en meer van je favoriete artiesten zijn beschikbaar om te surfen, op te slaan en te genieten.

De Bazel-show brengt de internationale kunstwereld samen, met 291 van ’s werelds grootste galerijen die de werken van meer dan 4000 artiesten tonen. Een volledig programma van artworld-gesprekken vindt elke dag plaats. Tentoonstellingen en evenementen worden ook aangeboden door culturele instellingen in Bazel en omgeving, waardoor een spannende, regionale kunstweek plaatsvindt.

Het anker van Art Basel’s show is haar galeriesector. Bezoekers zullen een breed scala van moderne en eigentijdse werken vinden, waaronder schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken, installaties, afdrukken, fotografie, video en digitale kunst van meer dan 4000 artiesten.

De sector Parcours maakt deel uit van het publiek en fairgoers door site-specifieke sculpturen, interventies en optredens in de wijken van de stad te plaatsen. Kunstwerken van beroemde gevestigde artiesten en opkomende talenten zullen op en rond de Münsterplatz van Basel worden weergegeven.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze