Gegratineerde oesters

’n Oesterworkshop ideaal voor teambuilding

Na maanden thuiswerken, isolement en afstand houden is het fijn de zomer te hebben om elkaar weer te zien. Ook al ging het prima via video conferencing, echt contact voelt anders. Daarom organiseert Oestercompagnie Oesterworkshops voor bedrijven. Op ontspannen wijze kan je uitvinden hoe het gesteld is met de teamgeest. Door de oester centraal te stellen creëer je een gemeenschappelijke focus en tegelijkertijd komen er informele gesprekken op gang.

Hoewel de oester reeds duizenden jaren bekend is en bijvoorbeeld al gewaardeerd werd door de Romeinen, blijkt dat we over het algemeen weinig weten van dit twee-kleppige weekdier. Hoe eet je oesters eigenlijk? En bij welke gelegenheid? Welke soorten zijn er?  Hoe beoordeel je de kwaliteit? En hoe open je oesters? Dat openen gaan we je leren en de wetenswaardigheden over oesters kom je gaandeweg te weten. Daarnaast  is het uitdrukkelijk de bedoeling dat er veel geproefd wordt van warme- en koude oesters, met de daarbij behorende wijnen; de food pairing.

Bel of mail ons om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen zelfs een oesterkit naar de adressen van medewerkers sturen en per Zoom een oesterworkshop organiseren. Het spreekt voor zich dat dit ook bij jou thuis kan. Vanaf 10 personen is dit te realiseren.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze