Oestercatering; maakt je feest, party of evenement leuker!

Op zoek naar oestercatering op je party? Dan ben je bij Oestercompagnie aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar openen wij oesters op feesten en partijen in Nederland en België. Wij hebben van oester catering ons vak gemaakt en hebben ons er steeds meer in gespecialiseerd. Niet alleen met top oesters is de oestercatering een succes, daar horen ook goed opgeleide Oestertainers bij.

Oestercatering is ook nog eens mega gezond

Op de lijst van de meest gezonde producten staan oesters steevast in de top 10. Dit 100% natuurproduct is onbewerkt omdat het rechtstreeks uit de zee komt. Het zit boordevol zink, magnesium, vitaminen B12, B3 en D. Zink en magnesium spelen een grote rol in onze stofwisseling. Bovendien ondersteunt zink een gezond immuunsysteem. We zijn ons er nu meer dan ooit van bewust hoe belangrijk dat voor ons is Daar zijn we ons nu, meer dan ooit, van bewust hoe belangrijk dat voor ons is. Daarnaast zijn oesters rijk aan eiwitten en zijn ze caloriearm!

Oestercatering: onze mogelijkheden

Elk feest en elke gelegenheid is anders. Daarom spreken wij eerst je wensen en verwachtingen door, alvorens een vrijblijvende offerte te maken. We willen graag weten hoeveel mensen er komen, wat een geschikt tijdstip is en of er speeches gegeven worden. Een voorbeeld. Je geeft een feest ter ere van het 10-jarig jubileum van jouw bedrijf. Er zullen een aantal speeches gegeven worden, een half uur nadat de gasten gearriveerd zijn. Wij adviseren ons uit te vragen na de speeches, zodat onze Oestertainers niet ledig staan te wachten totdat de speeches afgelopen zijn. Die lopen namelijk ook nog wel eens uit. En als er na afloop geproost wordt, zijn er gelijk oesters.

Wat als ik al een andere cateraar heb en toch oesters wil serveren?

Wij zijn met onze oesters geen concurrent voor cateraars met onze oesters. De cateraar is verantwoordelijk voor de catering van de party, dat wil zeggen ze verzorgen de hapjes en de drank. De oesters zijn slechts een klein onderdeel op het grote geheel, maar bieden wel een toegevoegde waarde. Cateraars kunnen het waarderen dat het openen van oesters aan specialisten wordt overgelaten. Op deze manier houden ze focus op hun job en doen wij de onze.