Skyline van New York

Oestercompagnie start in New York City

Na Antwerpen en Turijn (Red Oyster Torino) opent Oestercompagnie een vestiging in New York City onder de naam Red Oyster USA. Angelique van der Made gaat de uitdaging aan om vanuit Midtown Manhattan klanten te Oestertainen in New York, Long Island, Connecticut en andere staten. Ze is met haar gezin afgelopen juli naar de Verenigde Staten verhuisd om de business op te zetten.
Angelique is sinds 2011 verbonden bij Oestercompagnie als consultant en sinds januari van dit jaar full time aan de slag voor ons. Ze begon haar indrukwekkende carrière als marketeer bij Unilever en Hema. Daarna richtte ze haar eigen bedrijf op, Made for marketing, een strategisch marketing adviesbureau. Van huis uit komt Angelique uit een gezin waar het ondernemerschap in het DNA zit. Het starten van een bedrijf is exciting stuff!
Dat gevoel van opwinding hebben wij laten vastleggen door een straatdichter uit Brooklyn die we tijdens een van onze wandeltochten op de stoep zagen zitten. Voor Red Oyster schreef hij een gedicht. Als je in de buurt bent van onze vestiging in New York, dan prijt het aan de muur. Kom vooral langs dus!

Red Oyster USA
228 East 45th Street, Suite 9E
New York, NY 10017
Tel. + 1 212 380 1134
info@red-oyster.com
angelique@red-oyster.com
www.red-oyster.com

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze