Oestermannen

Deze Oestermannen maken je feest of evenement extra speciaal.

Home

Contact

Je kunt de Oestermannen inhuren door ons te bellen of te mailen. Samen met jou brengen we in kaart wat je wensen zijn en dan maken we een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte, gaan wij aan de slag. Mensen die de Oestermannen inhuren kunnen bij de offerte aanvraag aangeven hoeveel Oestertainers ze willen inhuren en welke producten zij moeten serveren. Als na het uitbrengen van de offerte nog wijzigingen nodig zijn, dan kan dit worden geregeld. Er worden altijd dagverse oesters geserveerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij en je gasten van een uitmuntende schelpdieren kunnen genieten. De Oesterman opent oesters snel en vakkundig. Een Oesterman zorgt voor Oestertainment voor jou en je gasten en serveert naast oesters ook Dutch Coastal Gin. De Oesterman serveert altijd producten van uitstekende kwaliteit. Als je liever iets anders dan oesters of een combinatie van oesters en andere producten wilt laten serveren, hoef je dat slechts te laten weten. Er zijn veel oestertainers actief in Nederland en België. Je kunt onder meer kiezen tussen Oesterman Gent, Oesterman Antwerpen en een Oesterman in Breda. Een Oesterman op feesten is een mooie toevoeging aan je gastenlijst, omdat hij graag onder de mensen is. De Oesterman opent oesters dagelijks en heeft daarom weinig moeite met oesterschelpen die moeilijk open te krijgen zijn.

Een Oesterman zorgt voor Oestertainment met kaviaar

De kaviaar die door De Oesterman wordt geserveerd, komt van de steur. Het zijn onbevruchte eitjes van de vis. Dit wordt ook wel kuit genoemd. Niet alle steursoorten schieten kuit dat eetbaar is. Omdat het aantal steuren terugloopt, is kaviaar een duur en uiterst luxueus product. De kaviaarkoning of kaviaarkoningin presenteert de kaviaar op een uiterst luxueuze manier. De aanwezige Oesterkraker opent oesters en laat je ze combineren met de kaviaar voor de ultieme smaakexplosie. De kaviaar die door een Oesterkraker op feesten wordt geserveerd, maakt je gerechten compleet.

Kreeften en gamba’s

Onder meer Oesterman Gent, Oesterman Antwerpen en één  in Breda serveren op verzoek ook kreeften en gamba’s. De rivierkreeften en gamba’s worden gepeld onder toeziend oog van je gasten door een Kreeften- of Gambakoning. De gamba’s komen uit Spanje, maar de rivierkreeften zijn van Nederlandse bodem. Er zijn er op dit moment zo veel van dat het er bijna te veel zijn. Kreeften en gamba’s zijn zeer gezond: ze zijn caloriearm en bevatten magnesium, zink, fosfor en ijzer. Deze beestjes zijn prima naast de oesters van bijvoorbeeld Oestermannen in Breda, Oesterkraker Antwerpen of Oesterkraker Gent te serveren.

Kingkrab en Patanegra

Kingkrab en Patanegra zijn luxe producten die door Oestermannen op feesten en Oestermannen op party’s worden geserveerd. Zij hebben niet alleen uitstekende kennis van oesters, maar ook van de Kingrab en Patanegra. De aanwezige Oesterkraker opent oesters, pelt de krabben en snijdt het vlees van het Patanegravarken vanaf een rijdend buffet in aanwezigheid van je gasten. Verser kan niet. De Kingkrab is moeilijk te vangen. Het is een diepzeekrab die voorkomt in de noordelijke zeeën. De krab is vooral vanaf april te vangen. In andere periodes van het jaar zit de krab te diep om hem te kunnen vangen. Het vlees van deze krab smaakt zoet en zit in de poten en klauwen. Het vlees van het Patanegravarken is erg bijzonder, omdat het varken uitsluitend eikels te eten krijgt. Hierdoor krijgt het vlees een zeer bijzondere smaak. De Patanegrakoningen en -koninginnen dragen tijdens hun werk speciale leren kleding. De Kingkrabkoning of -koningin draagt een speciaal visserskostuum dat gemaakt is van leer.

Zalm en sushi

De zalm wordt gevangen langs de Atlantische kust. De zalm wordt gerookt en daarna door een Zalmkoning of -koningin tussen de gasten gesneden. Deze mensen hebben jarenlange ervaring en gaan graag een gesprek aan met je gasten. De Oestertainer serveert de zalm en de Oesterkraker opent oesters terwijl hij rondloopt met een rijdend buffet. Voor het meeste vermaak zorgt hij op party’s.

Sushi is een zeer veelzijdig gerecht dat in Japan vaak voor het eind van de maaltijd wordt geserveerd. Sushi bestaat vaak uit rauwe vis, sushirijst en norizeewier, maar rauwe vis is lang niet altijd een van de ingrediënten. Met dit gerecht kun je een hoop kanten op. Je kunt ook sushirolletjes maken met groente en rijst. De sushi die in Europa erg populair is, heet Maki-sushi. Maki-sushi is vaak een combinatie van vis of zeevruchten of groente, gerold in sushirijst en nori. Een andere soort die erg populair is, wordt Nigiri-sushi genoemd. Dat is rauwe vis op een bedje van sushirijst. Dit gerecht kan op allerlei manieren worden gepresenteerd. De Oesterman opent oesters met groot gemak om ze te serveren naast de zalm of de sushi.

Oesterman zorgt voor Oestertainment met champagne en macarons

Bij al je gerechten kun je door champagnemeisjes champagne laten serveren, zodat de maaltijd helemaal compleet is. Sommige champagnesoorten passen niet goed bij een bepaald gerecht, maar de champagnemeisjes weten precies welke soort precies bij het geserveerde gerecht past en bieden jou dus de ideale combinatie. Champagne wordt geserveerd door onder meer Oesterman Gent en de oesterkraker van Antwerpen en in Nederland kun je champagne laten serveren bij bijvoorbeeld Oesterkraker in Breda. De avond kan mooi worden afgesloten door een Macaronkoning die de macarons komt brengen. Macarons zijn kleine patisserieën die met name in Frankrijk zeer populair zijn. Er zijn macarons in allerlei smaken, van citroen tot chocolade. Mensen die een Oesterkraker inhuren denken vaak meteen aan alleen oesters, maar Oestermannen op feesten en Oestermannen op party’s zijn veel meer dan dat. Ze zorgen voor sfeer en uitstekend eten.

Oestermannen en Oestermeisjes

Oestermannen en Oestermeisjes lopen tussen je gasten en zorgen ervoor dat je producten op een uitstekende manier worden gepresenteerd en geserveerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je gasten na het feest tevreden en met een volle maag weer huiswaarts keren. Deze professionele Oestertainers kunnen elk meer dan 150 oesters per uur openen, zodat je gasten lekker kunnen eten zonder dat ze lang op de volgende portie hoeven te wachten. Oesterkraker Gent, Oesterman Antwerpen en Oestermannen in Breda zijn vaak niet alleen. Er zijn meestal meerdere Oestermannen op feesten om ervoor te zorgen dat gasten snel worden geholpen. Oestermannen inhuren is heel makkelijk en biedt veel mogelijkheden om jouw speciale gelegenheid extra bijzonder te maken. Een Oesterkraker op feesten geeft de gelegenheid net even wat meer prestige.

Waarvoor kun je Oestermannen inhuren?

Je kunt een Oesterman inhuren voor allerlei gelegenheden. Oestermannen komen bijvoorbeeld naar je speciale bedrijfsuitjes. Een Oesterman op feesten is ook altijd een groot succes. De Oesterkraker heeft veel ervaring. Als Oesterman op party’s heeft hij al veel oesters geopend en geserveerd. Het verveelt nooit. Een Oesterkraker zorgt voor Oestertainment dankzij zijn vrolijke, open karakter en zijn gastvrijheid. De Oesterman is leuk voor jong en oud omdat hij veel over oesters weet. Een Oesterkraker opent oesters en vertelt leuke feitjes over het weekdiertje. Een Oesterkraker zorgt voor Oestertainment en is daarom een gezellige en leerzame gast. Oesters worden al heel lang gegeten. In de schilderkunst zijn afbeeldingen bekend waarop oesters worden afgebeeld als deel van de maaltijd van rijke mensen. Tegenwoordig is het nog altijd een luxeproduct. Mensen willen graag Oestermannen op feesten om bijvoorbeeld een bedrijfsopening, een huwelijk of een verjaardag op een luxe, interessante manier te vieren. Een Oesterkraker op party’s zorgt niet alleen voor heerlijk eten, maar ook voor het nodige vermaak. Oestermannen inhuren is niet goedkoop, maar je kunt ervan op aan dat de kwaliteit van de geleverde service uitstekend is, want dat is wat Oestermannen op party’s het liefste doen. Oesterkraker Gent, Oesterkraker Antwerpen en Oestermannen in Breda komen graag uw gasten verblijden met hun aanwezigheid, vakkennis en heerlijke producten.

Gegarandeerde gezelligheid

De Oesterman op party’s zorgt vaak voor komische situaties, omdat mensen die een Oesterkraker inhuren hun gasten graag het nodige vermaak willen geven. De Oestermannen in Breda, Oesterman Gent en Oesterman Antwerpen hebben dan ook niet alleen de nodige vakkennis en ervaring, maar ook een goed gevoel voor humor. Het zijn uitstekende gangmakers voor jouw speciale gelegenheid.

Soorten oesters

Lang niet alle oestersoorten worden groot genoeg om ze te kunnen eten. In Nederland zijn vooral de Zeeuwse oesters zeer populair. Deze worden bij het kweekcentrum in het Zeeuwse Yerseke gekweekt. Andere oesters die verkrijgbaar zijn, zijn de Amerikaanse of gewone oester, de Japanse oester, Bélon, Creuse blanche de Normandie, Fine de Claire en de Gillardeau. In Europa zijn veel oesterkwekerijen langs de Atlantische kust, met name vanaf Bretagne tot aan Bordeaux. Jaarlijks worden hier zeer veel oesters voor de consumptie gekweekt. De Amerikaanse of gewone oester wordt veelal gekweekt aan de oost- en westkust van de Verenigde Staten en in de Golf van Mexico. Oesterkraker zorgt voor Oestertainment door verschillende soorten oesters te serveren. Zo kunnen jij en je gasten kiezen tussen de verschillende smaken en texturen van de oesters. De diepe oesters smaken wat zouter dan de platte en er zijn oesters die wat zachter zijn. Waar je ook van houdt, een Oesterkraker zorgt voor Oestertainment voor iedereen!

Een Oesterman opent oesters waar u bij bent

Een Oesterkraker opent oesters met verschillende soorten mesjes. Welk mesje hij gebruikt, is afhankelijk van de oestersoort. Niet alle oesters zijn even makkelijk te openen. Als een oester moeilijk te openen is, kun je ze even laten stomen. Na het stomen gaan ze makkelijker open. Voordat de oesters worden bereid en geserveerd, zijn ze uitvoerig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen oesters op je bord komen die te dun of te melkig zijn. De smaak is afhankelijk van de oestersoort. Er zijn zes soorten smaken: zout, zoet, zuur, bitter, umami en pittig. De Oesterkraker zorgt voor Oestertainment met deze openingstechnieken en zijn kennis over de verschillende oesters. Je kunt bij de reservering aangeven welke soorten oesters je wilt laten serveren.

Pareltje van de zee

De oester staat erom bekend dat hij een parel kan vormen. Dit fenomeen komt echter maar zelden voor. Een parel wordt gevormd als de oester tijdens het eten per ongeluk zand binnenkrijgt en hij om zichzelf te beschermen verschillende laagjes parelmoer over het zandkorreltje vormt. Slechts één op de vijftienduizend oesters wordt gevonden met een parel en dat maakt de oester een bijzonder tweekleppig weekdier.

Waarom zijn oesters zo goed voor je?

Oesters zijn zeer goed voor je gezondheid omdat de diertjes veel vitaminen, mineralen en voedingsvezels bevatten. Ze bevatten veel zink en magnesium. Oesters worden altijd vers geserveerd, waardoor bijvoorbeeld zink beter door het lichaam wordt opgenomen. De oesters zijn geschikt voor mensen die een cholesterolarm of caloriearm dieet volgen. Oesters bevatten vitaminen B12, B3 en D. Ook bevatten de diertjes veel aminozuur en magnesium. Bovendien zijn ze licht verteerbaar. Omdat de oesters veel gezonde vitaminen en mineralen bevatten en caloriearm zijn, zijn ze ideaal om door de Oesterman op feesten of door een Oesterman op party’s te laten serveren. In Nederland en België kun je onder andere terecht bij Oesterman Gent, Oesterkraker Antwerpen en de Oesterkraker in Breda.

Internationaal actief

De Oesterman heeft verschillende filialen verspreid over heel Nederland en is ook in België actief. Zo is er de Oesterman van Rotterdam, Oesterman in Breda, Oesterkraker Amsterdam, De Tesselse Oesterman en in België onder meer Oesterkraker Antwerpen en Oesterman Gent. De Oesterman heeft eveneens een vestiging in Turijn, in Italië. Oesterman zorgt voor Oestertainment in heel Europa, inclusief Nederland en België. Oesterkraker Antwerpen en Oesterman Gent zijn actief in heel België. Oesterman zorgt voor Oestertainment in binnen- en buitenland. Ze maken graag de reis naar uw feestlocatie. Je kunt de Oesterkraker van Rotterdam ook vragen om als Oesterkraker op feesten aan de andere kant van het land of zelfs in het buitenland de gezelligheid te garanderen. Oesterkraker zorgt voor Oestertainment voor jong en oud.

Oesterman in Breda

Je kunt een Oesterman inhuren als je in de omgeving van Breda woont. Een Oesterman op party’s zorgt altijd voor meer sfeer omdat hij zich onder de mensen begeeft. Hij zorgt voor Oestertainment op jouw feestelijke bijeenkomsten. De Oestermannen in Breda beperken hun werkgebied niet tot Breda, maar reizen ook regelmatig naar andere delen van het land en zelfs naar het buitenland. De Japanse oesters die door de Oestermannen in Breda worden geserveerd, worden vaak bij het Franse Ile d’Orléon gevangen. Naast de Japanse oester wordt bij de Oesterkraker in Breda eveneens de Zeeuwse creuse en de platte Zeeuwse oester geserveerd. Je vindt een hem in Breda bij het centrum van de stad. De Oestermannen in Breda nemen Brabantse gezelligheid mee, waardoor deze Oestermannen op party’s graag geziene gasten zijn.

Oesterman Amsterdam en de Oesterman van Rotterdam

Deze Oestertainers in Amsterdam en Rotterdam zijn niet alleen actief in de Nederlandse hoofdstad en havenstad, maar reizen het hele land af om als Oesterman op party’s voor gezelligheid en vermaak te zorgen. De Oesterman opent oesters snel en handig, zodat al je gasten zich dankzij Oesterkraker Amsterdam en de Rotterdamse Oesterkraker geen zorgen hoeven te maken over de maaltijd. Met een Oesterman op feesten worden de maaltijd een gezellige aangelegenheid.

De Tesselse Oesterman

De Tesselse Oesterman is gevestigd op Texel en serveert vier soorten oesters: de Fine de Claire, de Gillardeau, de Zeeuwse platte en de Bélon. Je kunt de Oesterman inhuren voor verschillende gelegenheden. Hij is in te huren als Oesterkraker op party’s. Denk hierbij aan tuinfeesten, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en borrels. Een Oesterkraker op feesten is handig als jij je geen zorgen wilt hoeven maken over de maaltijd. Een Oesterman zorgt voor Oestertainment op verschillende manieren. Dankzij zijn jarenlange ervaring en uitgebreide kennis beleven je gasten een interessante en leerzame dag. De Tesselse Oesterman verwerkt zijn oesters ook in paella. Deze Oesterkraker opent oesters direct voor de neus van je gasten, zodat zij er zeker van zijn dat de oesters dagvers zijn.

Oesterman Antwerpen en Oesterman Gent

In de Belgische steden Antwerpen en Gent zijn ook Oestertainers actief. Een Oesterkraker zorgt voor Oestertainment in deze twee steden, maar ook daarbuiten. Oesterkraker Antwerpen en Oesterkraker Gent zijn beschikbaar als Oesterman op feesten of als Oesterman op party’s van professionals en mensen die gewoon iets te vieren hebben en dat graag op een bijzondere manier doen. Je kunt ook een Oesterman inhuren als je bijvoorbeeld de opening van je bedrijf wilt vieren. Oesterkraker Antwerpen en Oesterman Gent zorgen voor Oestertainment, want de Oesterkraker opent oesters in het bijzijn van de gasten en vertelt hierbij interessante weetjes over de oesters die worden geserveerd. De reserveringen voor Oesterman Antwerpen en Oesterman Gent komen niet alleen uit België, maar ook uit andere landen. De Oesterman opent oesters op vakkundige wijze, waardoor er niets aan smaak verloren gaat.

Oestermannen inhuren in Turijn

Sinds kort heeft De Oesterkraker een partnerovereenkomst gesloten met een jonge onderneemster in Turijn die het concept van De Oesterman ook in Italië brengt. Mensen kunnen nu ook in Italië een Oesterkraker inhuren. Zo komt de Oesterman op feesten met een internationaal karakter. Het concept blijkt zeer succesvol. Oesterkraker zorgt voor Oestertainment binnen en buiten Turijn. Voor de opening kon de eigenaresse een Oesterman inhuren en waren er champagnemeisjes en oestermeisjes. Er was eveneens een oesterproeverij die bij de aanwezigen goed in de smaak viel. Sinds de opening is de populariteit van deze vestiging enorm gegroeid en was deze Oesterkraker op party’s een groot succes. De Oesterkraker opent oesters in het bijzijn van de gasten en licht zijn handelswijze graag toe. Hij draagt vaak een bijzondere outfit. Het concept Oestertainment groeit snel en wordt in steeds meer landen een begrip.

oesterman

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Nieuwsartikel op Sprout over Oestercompagnie collega Angelique

Podcast: de Oversteek

Luister in deze Podcast van Sprout hoe het is om te ondernemen in de VS. Onze collega Angelique van der Made vertelt hoe

Scroll naar top