Oestermeisjes Nicky, Jaya en Maaike

Oestermeisjes

Oestermeisjes voor elk feest

Oestermeisje

Homepagina

Contact

Binnenkort een feestje, receptie, evenement of andere gezellige bijeenkomst? En zoek je iets origineels om je gasten mee te verrassen? Laat onze Oestermeisjes verse oesters brengen!

Oestermeisjes oestertainment!

Oesters… chique, bijzonder, meer dan lekker, kraakvers, van de beste leveranciers in het land en in verschillende smaakcombinaties. Klinkt goed? Huur dan onze Oestermeisjes om heerlijke oesters te komen kraken. Dat is een garantie voor een unieke belevenis waar je gasten of bezoekers nog lang over zullen praten.

Oestermeisjes op party
Geef je binnenkort een feestje en wil je weleens wat anders dan borrelhapjes? Vind je een lopend buffet wat saai? Je kunt een Oestermeisje inhuren op je party, receptie of trouwerij. Wil jij ook een bijzonder feest? Denk dan aan twee woorden: oestermeisjes oestertainment! Oestermeisje komen alleen of met z’n tweeën. Van te voren spreken we met je af hoeveel oesters ze kraken. Dat hangt bijvoorbeeld af van hoe lang je feest of evenement duurt en hoeveel gasten of bezoekers je verwacht. En natuurlijk je budget.

Evenementen, festivals, beurzen
Maar er zijn natuurlijk nog veel meer gelegenheden waar Oestermeisjes verse oesters kunnen komen brengen. Wat dacht je van de doop van een schip? Of bij de stands van een beurs die je organiseert? Praten over zaken onder het genot van een smakelijke en verse oester. Niet verkeerd! Ook voor evenementen en festivals zijn onze dames in te huren. Dan lopen de dames gezellig rond tussen de gasten en kraken regelmatig een oester.

Oestermeisjes in Amsterdam
Onze meisjes komen overal. Natuurlijk zie je ze in Amsterdam. Ook komen ze in Rotterdam feesten nog feestelijker maken. Ze reizen het hele land door om je gasten te trakteren op overheerlijke oesters. Geen uithoek is ons te ver.

Oestermeisjes in België

Onze buren in het zuiden willen natuurlijk ook genieten van onze overheerlijke oesters. En niet te vergeten van het gezelschap van een van onze vriendelijke oestermeisjes. Voor Belgische oesterliefhebbers is er goed nieuws: het inhuren van Oestermeisjes in België is ook mogelijk! Ze zijn in allerlei Belgische steden te vinden. Ze komen in Antwerpen, Gent, Kortrijk, maar naar de kust rijden in Knokke is ook geen enkel probleem. Zelfs in de Belgische Ardennen hebben ze een keer oesters geopend tijdens een jacht event. Ze waren toen niet in een stijlvolle outfit, maar droegen warme truien en winterboots, want de oesters werden op een open plek midden in het bod geserveerd.

Zin in wat oestermeisjes oestertainment?

Lijkt het jou ook wel wat, Oestermeisjes op party? Wacht dan niet te lang en vraag een offerte. Bij de prijs van de oesters zitten ook de kosten van de krakende dames. Of oesterheren, want die hebben we ook. Alleen de reiskosten komen er nog bij. Wel berekenen we deze kosten zo gunstig mogelijk. Blijven je gasten of bezoekers langer dan gepland? Dan blijven wij ook langer! De extra kosten brengen we dan gewoon later in rekening. In sommige plaatsen zijn onze dames erg populair. Dus boek op tijd ze in Amsterdam of in Rotterdam. Dan brengen deze gezellige meisjes ook verse oesters naar jouw trouwerij, feest, evenement of andere gelegenheid!

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze