Oesters op je feest

Oesters op je feest, dit moet je weten:

Je boekt een Oesterman of Oestermeisje van de Oestercompagnie die met kraakverse oesters naar jouw feest komen. Ze nemen je mee in de wereld van Oestertainment® en zorgen dat jij en je gasten een onvergetelijke avond hebben.

Oesters op je feest: hoe werkt dat?

Graag leggen we je uit hoe eenvoudig het is om oesters op je feest te hebben. Samen met jou nemen we door wat het beste past bij jouw feest. Als wij weten hoeveel gasten je verwacht en hoelang je wilt dat we komen, maken wij een passende offerte voor je. Daarna hoef je nog maar één ding te doen. De offerte bevestigen zodat de oesterman of oestermeisje geboekt is en wij doen verder de rest. Je kunt je daarna focussen op alle andere aspecten van je feest. Wel is het aan te raden contact op te nemen met de partymanager als je je feest op een externe locatie geeft, zodat hij of zij op de hoogte is van de komst van een van onze Oestertainers.

Wij komen op de afgesproken dag en tijd op je feest met als doel de gasten te verwennen met oesters; wij noemen dat Oestertainment®. De Oesterman of het Oestermeisje loopt rond met een speciaal ontworpen schort en emmers gevuld met dag verse oesters. Ze zien het als hun missie mensen blij te maken met oesters. Dat betekent dat ze ze vakkundig openen -zonder gruis of harde stukjes- en dat ze tegelijkertijd wetenswaardigheden over oesters delen met de gasten. Het komt met regelmaat voor dat er op een feest een nieuwe oesterfan geboren wordt!

Onze medewerkers nemen uiteraard de voorschriften ten aanzien van Corona in acht. Ze zullen mond- en neusbescherming dragen en hebben ook plastic handschoenen aan, die ze met hoge regelmaat verschonen. Desgewenst leggen ze de oesters op schalen, zodat contact van hand tot hand uitgesloten is.

De oesters op je feest worden door Oestercompagnie zelf geïmporteerd. We hebben een nauwe samenwerking met Franse-, Ierse- en Zeeuwse kwekers. Die samenwerking zorgt ervoor dat de lijnen zo kort mogelijk zijn, waardoor we bijna altijd dagverse oesters kunnen leveren.

Op verzoek van je gasten worden oesters voorzien van citroen, peper of rode wijnazijn. Ook kan de oester gepimpd worden met rode- of groene tabasco. En of dat nog niet genoeg is, kunnen we de schelp van de oester vullen met Gin of Wodka of we vernevelen de oester ermee. Als de oesterman of oestermeisje klaar zijn met hun werk, laten ze een schone plek achter en heb je geen verdere geen omkijken meer naar.  

Als in juli en augustus het grootste aantal mensen is ingeënt, vermoeden wij dat er voor september een heel aantal boekingen zullen zijn. Ons advies is, maak tijdig een reservering of neem een optie, zo ben je verzekerd van oesters op je feest!

Oesters op je feest, dit moet je weten

1: Komen jullie overal naar toe? Jazeker. Als het op een externe locatie is, meld het even voor de zekerheid aan de uitbater of eigenaar van het etablissement.

2: Kan iedereen een oesters op je feest je krijgen? Maar natuurlijk kan iedereen ons boeken. Wij komen met veel plezier naar jou adres toe.

3: Hoeveel oesters moet ik berekenen? Wij gaan uit van tussen de 2 en 6 oesters per persoon afhankelijk van het soort feest, het aantal gasten en de tijd die hiervoor beschikbaar is.

4: Moet ik koeling regelen voor de oesters? Nee, dat is niet nodig. Wij zorgen dat de oesters gekoeld getransporteerd worden en ook tijdens het feest gekoeld zijn opgeslagen in coolboxes die we zelf meenemen.

Tip, boek ons vandaag voor je feestje.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze