Champagne meisje

De sfeer is meteen gezet als je bij binnenkomst een flût belletjes ingeschonken krijgt en dàt door een Champagne meisje of -jongen. Er ontpopt zich een euforische blijheid, die doorzingt op een feest. Het is “the oldest trick in the book”, maar het werkt nog steeds. De Champagne meisjes en jongens lopen rond tussen uw gasten en schenken champagne of andere dubbels. Ze dragen speciaal voor hun ontworpen riemen waar hun glazen en flessen aan vast zitten.

Elke champagne heeft zijn eigen geheime recept. Zo ook de onze. Het is de evenwichtige verhouding tussen drie verschillende druivensoorten die iedere champagne z’n unieke smaak geeft. De smaak wordt verder ontwikkeld tijdens het tweede gistingsproces in de fles. In dit proces komen de sprankelende belletjes tot stand.

Er is echter maar één manier om onze champagne te testen en dat is door ‘m te proeven. Als een champagne te kostbaar is voor het beoogde budget, schenken wij graag een Champerlé, Méthode Traditionelle.

Champagne meisje van Oestercompagnie schenkt champagne in
Twee champagne meisjes met oesters en champagne

Oesters en Champagne

Oesters en champagne vormen een mooie combinatie. De Romeinen en de Franse hoven deden het, filmsterren doen het, champagne bij hun oesters drinken. Altijd? Nou, bijna altijd. Anno de 21ste eeuw doen wij het als er iets gevierd moet worden.

Oesters en champagne zijn iconen van glamour en plezier, ze belichamen een perfecte combinatie die al sinds de negentiende eeuw een klassieker is. De match tussen oesters en champagne belichamen een contrast van texturen, waarbij het zoutgehalte en de vlezigheid van de oester zeer goed samengaan met de frisheid, de bubbels en de zuurgraad van champagne. Het geeft een explosief gevoel in je mond en tegelijkertijd maakt het je hoofd heerlijk licht.

 

Charlie’s Oester Angels

Good morning Angels! Good morning Charlie!

Wie kent het nog? Good morning Angels, Good morning Charlie! Het telefoontje waarmee Charlie Kelly, Sabrina  en Jill een opdracht geeft om op onderzoek te gaan. De looks en fashion uit deze seventies serie zijn de inspiratie geweest voor  Charlie’s Oester Angels. Charlie’s Oesters Angels gaan naar speciale opdrachten.

Gehuld in misdadig rood, maken ze indruk met lederen holsters en rode pistolen. Met z’n drieën gaan ze naar feesten  van de High Society.  Daarbij moet je denken aan gala’s, premières en huwelijken. De missie van Charlie’s Oester Angels is u en uw gasten te verwennen met de verrukkelijke oesters.

Charlie's Oester Angels - Champagne meisjes - Oestercompagnie

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Scroll naar top