Ferrari Daytona 1971

Op PAN Amsterdam: Mosterdgele Ferrari Daytona uit 1971

Inmiddels is het de 35ste editie van PAN Amsterdam en staat deze art fair erom bekend een breed scala moderne-en klassieke kunst tentoon testellen. Er worden ook unieke collectors items aangeboden. Afgelopen jaar was er een primeur. Voor het eerst in de geschiedenis van PAN Amsterdam werd er een spectaculaire auto geshowd; een mosterdgele Ferrari Daytona uit 1971.

PAN Amsterdam is een exclusieve gelegenheid om je zakelijke relaties te ontvangen of om met collega’s te borrelen. De beurs is ook voor groepen te bezoeken.

Combineer je bezoek met een rondleiding. Professionele rondleiders nemen je in een uur mee langs de hoogtepunten van de beurs.

Art Handling Tour – Met de KVHOK (Koninklijke Vereniging Handelaren Oude Kunst) heeft PAN een speciale tour ontwikkeld. Een ervaren rondleider neemt je mee naar een aantal handelaren om een Up Close & Personal ervaring te creëren met kunstwerken uit diverse disciplines.

Highlights Tour– Ervaren rondleiders leiden je langs 7 verschillende ‘highlights’ binnen de diverse disciplines op de beurs. Een vogelvlucht door wat deze eclectische beurs te bieden heeft.

Dagelijks
11.30-12.15 uur: Instap Highlights Tour (€ 9,50 incl. BTW per persoon)
14.00-14.45 uur: VHOK Art Handling Tour (€ 9,50 incl. BTW per persoon)
15.00-15.45 uur: Exlusieve Highlights Tour (besloten tour voor €165 euro  incl. BTW)

Te boeken via de ticketing pagina van de PAN

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze