Zeevruchten schotel

Opening Brasserie FLO Antwerpen

Gelegen aan de het bekendste plein van Antwerpen opende Brasserie Flo Antwerp op 2 oktober jl haar deuren in het Hilton Antwerp Old Town. Aan de Groenplaats liggen een aantal monumentale panden, waaronder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen en het iconische postgebouw.

Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in het statige gebouw van het vroegere warenhuis Grand Bazar. De Oestercompagnie mocht de door visleverancier Jan van As geleverde oesters, als oesterspecialist verzorgen. Oesterman Ben en Oestermeisje Cécile wisten op speelse, doch professionele wijze invulling aan de avond te geven.

Bij binnenkomst van Brasserie Flo Antwerp gaat je aandacht gelijk uit naar het dagverse schelp-en schaaldieren buffet met Canadese kreeften, Noordzeekrabben en oesters uit verschillende windstreken. Brasserie Flo Antwerp heeft een authentieke Frans-Belgische kaart met een eigentijdse twist . De chefs maken een verbluffende steak tartaar, een heerlijke chateaubriand en serveren een klassieke crêpe Suzette.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze