Opening Brasserie FLO Antwerpen

Gelegen aan de het bekendste plein van Antwerpen opende Brasserie Flo Antwerp op 2 oktober jl haar deuren in het Hilton Antwerp Old Town. Aan de Groenplaats liggen een aantal monumentale panden, waaronder de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Antwerpen en het iconische postgebouw.

Hilton Antwerp Old Town is gevestigd in het statige gebouw van het vroegere warenhuis Grand Bazar. De Oestercompagnie mocht de door visleverancier Jan van As geleverde oesters, als oesterspecialist verzorgen. Oesterman Ben en Oestermeisje Cécile wisten op speelse, doch professionele wijze invulling aan de avond te geven.

Bij binnenkomst van Brasserie Flo Antwerp gaat je aandacht gelijk uit naar het dagverse schelp-en schaaldieren buffet met Canadese kreeften, Noordzeekrabben en oesters uit verschillende windstreken. Brasserie Flo Antwerp heeft een authentieke Frans-Belgische kaart met een eigentijdse twist . De chefs maken een verbluffende steak tartaar, een heerlijke chateaubriand en serveren een klassieke crêpe Suzette.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Nieuwsartikel op Sprout over Oestercompagnie collega Angelique

Podcast: de Oversteek

Luister in deze Podcast van Sprout hoe het is om te ondernemen in de VS. Onze collega Angelique van der Made vertelt hoe

Scroll naar top