Oystergirls in Italy

Sicilië ‘the new place to be’

Overdonderd kwamen onze Red Oyster Italy collega’s terug van een Oystertainment® voor opdrachtgever Dolce & Gabana in Palermo. Volgens hen is Sicilië ‘the new place to be’. Niet alleen de Italiaanse jet set was aanwezig, maar ook tal van internationale filmsterren met Italiaans bloed, zoals Robert de Niro en Madonna. De gelegenheid was de presentatie van de ‘Alta Moda’ collectie in vijfsterren hotel Villa Igiea, dat door Dolce & Gabana werd omgetoverd in een kleurrijk decor, dat dienst deed voor hun modeshows, feesten en diners. Villa Igiea is het bekendste hotel van Palermo, met plafondschilderingen, stijlvolle verlichtingen, gedecoreerde hallen met een overload aan bloemen en een exotische binnentuin. Ville Igiea is perfect voor de liefhebber van Italiaanse historie, sfeer en architectuur. Deze voormalige villa is ontworpen door architect Ernesto Basile, een meester in Art Nouveau bouwwerken.Vanuit de binnentuin die vol staat met palmen, kijk je uit op een kleine jachthaven en de baai van Palermo. Bovendien kan je het zeewater horen klotsen want de binnentuin ligt aan de zee. Palermo, arrivederci!

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Culinair Entertainment team,

Culinair Entertainment

Culinair Entertainment heeft als doel gasten smakelijk te vermaken met oesters. Het kleine gebaar waarbij een oester speciaal voor iemand wordt klaargemaakt

Instructie voor het openen van een oester

Hoe open je een oester?

Hoe open je een oester? Als je oesters opent,  zorg dan voor goed materiaal. Dit zijn een scherp oestermes en een oesterhandschoen.