Kunstwerk

Solo Expositie Mosab Anzo

De kick-off van de eerste Solo Expositie van Mosab Anzo vindt  plaats op 11 maart aanstaande in de Maaskamer in Rotterdam. De feestelijke opening wordt opgeluisterd met muziek en oesters. De jazzmuziek is van saxofoon kwintet Basement, onder leiding van de saxofonist, arrangeur en componist Ruud Bergamin.

Mosab Anzo is in 1973 geboren in Aleppo, Syrië. Hij studeerde kunst aan de universiteit van Damascus en van Beirut. In 1998 behaalde hij zijn diploma. Momenteel leeft en werkt hij in Rotterdam. Schilderen doet hij met zowel olieverf als acryl. Ook verwerkt hij een grote variatie van andere materialen in zijn doeken.Het gaat hem daarbij om de expressieve waarde van verschillende kleuren en materialen. Gecamoufleerde formaties vormen de doordringende kern van zijn werk. Klik hier om op zijn website zijn werk te zien.

De Expositie
De expositie bestaat uit twee soorten kunst, figuratieve en abstracte. De figuratieve  kunst is met gemengde materialen in zwart-wit gemaakt. In de schilderijen zijn gezichten te ontwaren waarvan de ontreddering van de gevolgen van de oorlog in Syrië is af te lezen.

De abstracte schilderijen zijn van olieverf en acryl gemaakt, maar ook andere materialen zijn in de doeken verwerkt zoals stof en papier. De focus ligt op de

Opening 11 maart van 16:00 tot 19:00 hr
11 maart t/m 15 mei 2017

De Maaskamer
Westerkade 27
Rotterdam

De Maaskamer

Een historische ambiance in het Scheepvaartkwartier direct aan de Maas. In de voormalige directiewoning van Hudig en Pieters kunt u terecht voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten  Beneden bevindt zich de Zaal en op de eerste verdieping de Studeerkamer.

De tuin biedt u bij mooi weer de mogelijkheid om tussendoor lekker buiten te zijn.

Een historische omgeving, direct aan de wandelboulevard langs de Maas en Het Park  en deWatertaxi Rotterdam op een afstand van 50 meter lopen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze