STX Horseboxes Grand Prix

Van 20 t/m 24 augustus werd het eerste STX Horseboxes Grand Prix georganiseerd. De Amerikaan Kent Farrington wist het Event in Wolvertem te winnen. Met Willow bleef hij zijn landgenote Lauren Hough voor. De organisatie van Stephex Masters had het terrein tussen Merchtem en Wolvertem omgebouwd tot een prachtig prachtig jumping parcours.

Het duurde tot halverwege de startlijst vooraleer Michael Whitaker een eerste foutloos parcours reed. Tegen het einde kwamen daar nog Simon Delestre, Lauren Hough en Kent Farrington bij na een nulrit. In de barrage namen Simon Delestre en Michael Whitaker eerst alle risico’s, maar kregen respectievelijk een fout en een weigering. Lauren Hough is in theorie niet te kloppen op snelheid met Ohlala, maar verloor tijd naar de derde oxer. Kent Farrington nam de wending vloeiender en dat maakte het verschil.

 

De Stephex Grand Prix werd zondag door duizenden toeschouwers bijgewoond en kreeg niets dan complimenten van de ruiters, de partners en vanuit het publiek.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Nieuwsartikel op Sprout over Oestercompagnie collega Angelique

Podcast: de Oversteek

Luister in deze Podcast van Sprout hoe het is om te ondernemen in de VS. Onze collega Angelique van der Made vertelt hoe

Scroll naar top