Ruiter te paard

STX Horseboxes Grand Prix

Van 20 t/m 24 augustus werd het eerste STX Horseboxes Grand Prix georganiseerd. De Amerikaan Kent Farrington wist het Event in Wolvertem te winnen. Met Willow bleef hij zijn landgenote Lauren Hough voor. De organisatie van Stephex Masters had het terrein tussen Merchtem en Wolvertem omgebouwd tot een prachtig prachtig jumping parcours.

Het duurde tot halverwege de startlijst vooraleer Michael Whitaker een eerste foutloos parcours reed. Tegen het einde kwamen daar nog Simon Delestre, Lauren Hough en Kent Farrington bij na een nulrit. In de barrage namen Simon Delestre en Michael Whitaker eerst alle risico’s, maar kregen respectievelijk een fout en een weigering. Lauren Hough is in theorie niet te kloppen op snelheid met Ohlala, maar verloor tijd naar de derde oxer. Kent Farrington nam de wending vloeiender en dat maakte het verschil.

 

De Stephex Grand Prix werd zondag door duizenden toeschouwers bijgewoond en kreeg niets dan complimenten van de ruiters, de partners en vanuit het publiek.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Depot Noord Rotterdam

WANTED: BACK OFFICE MEDEWERKER

OESTERCOMPAGNIE/DEPOT NOORD Vanuit een liefde en passie voor oesters is Oestercompagnie® ontstaan. In 2001 is het opgericht door Matijn Wijn en Juliette