Oestercompagnie TEFAF

TEFAF 2015

TEFAF Maastricht is de grootste kunst- en antiekbeurs ter wereld. In samenwerking met Maison van den Boer staat Oestercompagnie er van 13 t/m 22 maart met 2 oesterbars. Het food concept is vernieuwd, er is een grote bar bijgekomen in de Moderne Kunst met niet alleen oesters, wijn en champagne, maar ook met appetizers. De Champagne- Oesterbar vind je zoals altijd bij de oude meesters.

De afgelopen jaren heeft TEFAF Maastricht haar naam gevestigd als de meest toonaangevende beurs op het gebied van kunst, antiek en design. Om deze positie te versterken richt ze haar focus op de absolute top in de markt. Een kijkje op de website van TEFAF bevestigt dit, ze is in het Engels en het Chinees.

Rond TEFAF hangt een lentesfeer, niet alleen door de tijd van het jaar, maar ook vanwege de grote hoeveelheid bloemen. De wandelgangen, restaurants en stands waren vorig jaar aangekleed met 33.000 rozen, 45.000 Franse tulpen, 22.500 gemengde tulpen, 12.000 witte voorjaarsbloemen, 30.000 bosbessentakken en 1.000 seringentakken.

In 2014 was er een record aantal gasten, meer dan 74.000 bezoekers, uit binnen- en buitenland. Het stalen sculptuur in de entreehal, ‘Janey Waney’ van Alexander Calder, ging na de beurs naar de tuin van het Rijksmuseum te Amsterdam.

Beursarchitect, Tom Postma, maakte nieuwe ontwerpen voor de restaurants en het food plaza, waardoor verschillende food concepten aangeboden kunnen worden. Er is een grote appetizerbar met o.a. oesters, een sushibar, tapas & wijnbar, kreeftenbar, salade & sandwichbar en champagne- en oesterbar.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze