Big Green Egg met oesters en asperges

Join us op vaderdag op de Big Green Egg Flavour Fair

Het is inmiddels een traditie geworden, vaderdag door te brengen op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt samen met vele andere Big Green Egg fans.

Oestercompagnie heeft ook dit jaar weer een team klaar staan om je de ins and outs te leren hoe oesters te bereiden op de Big Green Egg. Deze keer komen we met een eigen recept, oesters met lente asperges. Mis het niet, want de voorproevers lieten weten het een verrukkelijke combinatie te vinden. Het is tegelijkertijd een mooi moment om jouw favoriete oestermannen of oestermeisjes terug te zien. We verheugen ons op je komst.

Datum:                                     zondag 20 juni 2016

Locatie:                                    Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt

Adres:                                      Mariënwaerdt ’t Klooster 5, 4153 RR te Beesd

Tijd:                                         11:30 uur tot 17:00 uur
Tickets voor de de fans:       € 47,50

Kinderticket:                          €7,50 (kinderen tot 12 jaar

Julius Jaspers caveman style challenge
Big Green Egg’s Flavor Fair 2017 belooft een aaneenschakeling van highlights te worden. Julius Jaspers is van de partij en hij gaat aan de slag met de longhaas. De longhaas is de spier achter de long en lijkt een beetje op de ossenhaas. Het kent een geheel eigen smaak en heeft daarom vele liefhebbers. in de Verenigde Staten wordt dit stuk vlees de hanging tender genoemd. Jaspers gaat de challenge met je aan wie de lekkerste longhaas klaarmaakt. Als je mee wilt doen, geef je dan tijdig op op flavourfair@biggreenegg.eu. Vermeld daarbij ‘Julius Jaspers Challenge’, je voor-en achternaam, e-mail en telefoonnummer. Let wel: Vol is vol.

Je kunt ook een aantal masterclasses bijwonen. Ontmoet de masters, vergaar tip en leer tricks en vergeet vooral niet te proeven. Na afloop ga je geïnspireerd naar huis.

Voor het dagprogramma en meer informatie kijk je op: https://www.biggreenegg.eu/nl/flavourfair

Nog even dit: de ticketverkoop is alleen online. Je kunt geen tickets aan de deur verkrijgen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze