Nieuw personeel van Oestercompagnie

Wij zijn de nieuwe lichting!

Hoi Ik ben Marleen! ik ben bijna 23 jaar jaar en studeer crossmediale communicatie. Ik ben al bekend met Oestercompagnie doordat ik al 2 keer heb gewerkt bij TEFAF en daar voor het eerst in aanraking kwam met oesters. Het beviel zo goed en er was zo’n leuke sfeer, dat ik niet anders kon dan vast te gaan werken als Oestergirl.

Ik ben Sjef Wijn, 18 jaar, ik zit in 6 VWO en ik zit op voetbal. Allemaal wel heel standaard als je het zo bekijkt. But there is more! Ik ben energiek, enthousiast en meedenkend. Als jij er niet in je eentje uit komt, dan komen we er samen uit. Ik heb er zin in! (anders kan je beter thuis blijven).

Ik ben Floris, ik ben 20 jaar oud en  kom uit Rotterdam. Mijn grootste hobby is downhill mountainbiken, hier ben ik al vanaf mijn 12e mee bezig en hopelijk nog vele jaren. Daarnaast ben ik begonnen met de opleiding fysiotherapie. Net als Marleen heb ik gewerkt op TEFAF voor Oestercompagnie. Ik was daar runner. Nu heb ik de training voor Oesterman gevolgd en ga ik aan de slag.

Ik ben Scott; een 21 jarige jongen uit Den Haag waar ik zowat op het strand ben opgegroeid. Toen ik 2 jaar geleden het leuke strandleven moest inruilen voor een studie in Delft, ging ik daar ook op zoek naar een bijbaantje. Ik ben van hot naar her gegaan en toen ik afgelopen jaar werd benaderd om mee te gaan naar TEFAF, twijfelde ik geen moment. Daar heb ik een waanzinnige tijd beleefd en veel ervaring opgedaan. Dat werd ook opgemerkt en nu zodoende ben ik gevraagd om de opleiding tot Oesterman te volgen. Alleen de status Oesterman gaf mij al het gevoel dat ik deze kans niet moest laten schieten…. wat ik tot op heden ook met trots vertel aan de mensen om mij heen.

Ik ben Claasje, 24 jaar en kom oorspronkelijk uit het bourgondische Breda waar lekker, maar vooral goed eten en drinken er met de paplepel is ingegoten. Na een prachtige studententijd in Utrecht, heb ik mijn studie (Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie) afgerond en ben ik momenteel aan het werk bij een grote jeugdzorgorganisatie in Amsterdam waar ik woonachtig ben in het gezellige Bos en Lommer.  Vroeger begreep ik niet waarom iemand vrijwillig zo’n slijmerig en gladde jongen naar binnen wilde werken. Nu kan ik oprecht zeggen dat ik verliefd ben  op deze ziltige sappige kanjers. Vandaar dat ik heb besloten om, naast mijn vaste baan, als Oestergirl te gaan werken, want wat is er nou mooier dan je leven in te richten met dingen waar je hart (en buik) naar uitgaan?

Hey mijn naam is Koen, ik ben achttien jaar oud en bezig met mijn eerste jaar geneeskunde. Verder kom ik uit Barendrecht. Ik houd heel erg van allerlei watersporten en ben vaak in en rondom de zee te vinden. Ik wil graag bij Oestercompagnie werken, omdat je hier werkt met een van de lekkerste zeevruchten, waar mijn voeten vaak mee in aanraking zijn gekomen. Ik vind het hartstikke leuk om met mensen om te gaan en waar kan dit beter dan op feestjes terwijl ik oesters kraak?

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze