Zeeland haven

Zeeland is hot

Zeeland is het populairste vakantiegebied van Nederland. Als je het over Zeeland hebt, denk je aan een strand-, zee en zonvakantie. Al jaren wordt er echter hard gewerkt om naast het toerisme, ook andere bronnen van inkomsten en werkvoorziening te genereren. De ontwikkeling van de havens hoort daarbij.

De havens van Vlissingen en Terneuzen vormen samen de derde grootste haven van Nederland, Rotterdam en Amsterdam staan op één en twee. Op de ranglijst van Europa’s grootste havensteden staan ze respectievelijk op nummer één en vijf. Er timmert dus nu een derde grote haven aan de weg. Bedrijven die daar een stuwende factor achter zijn, zijn Zeeland Seaports en Invest in Zeeland. Op internationale branche beurzen kom je ze regelmatig tegen. Oestercompagnie reist vaak mee om tijdens de beurs een oesterbar te runnen. Het is een bewezen succesformule. Enerzijds omdat het eten van oesters bij de Zeeuwse traditie past, anderzijds omdat de oesterbar een rustpunt op de beurs is, waar op een informele manier zaken gedaan wordt. Sta je dit jaar op een beurs en ben je nieuwsgierig wat het kost om onze oesterbar in te huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze