Bluesem

Zomers Parkfestival in Brasschaat

Op 22, 23 en 24 mei vindt voor het eerst BLUESEM plaats in het Park van Brasschaat! Bluesem is een Parkfestival, één waar niets aan het toeval wordt over gelaten. De sfeer op de prachtige weide achter het Kasteel van Brasschaat zit er voor veel tussen. Bluesem presenteert u er de top van de Vlaamse comedy, een straffe reeks aan muzikale toppers en de leukste kinderanimatie. Tussen de bomen vindt u de “Food Truck Village” met een bonte verzameling aan foodtrucks om uw gastronomische verlangens in te vullen.

Alle zintuigen worden op scherp gezet… De drie festivaldagen van Bluesem zijn erg uiteenlopend, voor elk wat wils.

Vrijdag staat in het teken van de lach. Met William Boeva, Jeroen Leenders, Han Solo, en MC Erhan Demirci op het podium bent u meteen opgewarmd voor het afsluitende feest met DJ Christophe Lambrecht van StuBru!

Zaterdag staan met Daan, Intergalactic Lovers, Tout Va Bien, Edison en Felix Pallas drie generaties van Vlaanderens beste muzikanten op de affiche. Discobaar A Moeder speelt afsluitend een set om de nacht feestelijk in te zetten!

Zondag is voor de kinderen een familiedag in samenwerking met de Cultuurdienst Brasschaat: met onder andere de Ketnetband en de Popkidz die optreden, allerhande workshops en een waaier aan leuke animaties op de Kasteelweide biedt Bluesem aan alle kinderen en hun ouders een ideaal dagje uit. Geirebei staat bij valavond op het podium om de benen een laatste keer los te gooien. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze