Champagne meisje

De sfeer is meteen gezet als je bij een feest opgewacht wordt door een champagne meisje. Wanneer er speciaal voor jou een glas champagne wordt ingeschonken, tovert dat op zijn minst een glimlach om je lippen. Het drinken van champagne is een eeuwenoude traditie dat gepaard gaat met het samen vieren van een speciale gelegenheid. Dat ‘samen’ is wel het sleutelwoord, want in je eentje drink je geen champagne. Vandaar dat het champagne meisje het glas speciaal voor jou vol schenkt. Als het vakkundig gedaan wordt, is het een kleine handeling met grote symbolische waarde. 


Onze champagne meisjes dragen speciaal ontworpen riemen waarin de champagne glazen zitten, hierdoor kunnen ze rondlopen op het feest en de gasten bijschenken zonder dat ze naar de bar hoeven te lopen. Een win-win situatie dus.

Onze champagne meisjes kunnen naar wens jouw favoriete champagne schenken, zoals Ruinart Brut Blanc de Blancs, Taittinger Brut of Cuvee,Veuve Clicquot Brut. Oestercompagnie importeert haar eigen champagne, deze kan het Champagne meisje uiteraard ook schenken. Onze champagne komt van een klein champagne huis in Épernay. De champagne heeft een frisse citrus geur, is helder van kleur en heeft kleine bubbels. Immers hoe fijner de bubbels, hoe hoger de kwaliteit van de champagne. Er is echter maar één manier om onze champagne te testen en dat is door ‘m te proeven.

Oesters en champagne worden vaak in één adem genoemd. Er kan lang over gefilosofeerd worden waarom dit zo is. Komt het door de mousserende werking van de champagne die de smaak van de oester versterkt of is het de oester die de champagne nog meer glans geeft? Hoe het ook zij, champagne en oesters zetten aan tot een feest der zintuigen.

 

Let wèl: een overmatige consumptie van alcohol is schadelijk voor de gezondheid; eet daarom meer oesters!

champagnemeisje Isabelle en Frederique met rode loper als achtergrond
Champagne meisje van Oestercompagnie schenkt champagne in

Oester- en Champagnemeisje

Oesters en champagne vormen een mooie combinatie. De Romeinen en de Franse hoven deden het, filmsterren doen het, champagne bij hun oesters drinken. Altijd? Nou, bijna altijd. Anno de 21ste eeuw doen wij het als er iets gevierd moet worden.

Oesters en champagne zijn iconen van glamour en plezier, ze belichamen een perfecte combinatie die al sinds de negentiende eeuw een klassieker is. De match tussen oesters en champagne belichamen een contrast van texturen, waarbij het zoutgehalte en de vlezigheid van de oester zeer goed samengaan met de frisheid, de bubbels en de zuurgraad van champagne. Het geeft een explosief gevoel in je mond en tegelijkertijd maakt het je hoofd heerlijk licht.

 

Charlie’s Oester Angels

Good morning Angels! Good morning Charlie!

Wie kent het nog? Good morning Angels, Good morning Charlie! Het telefoontje waarmee Charlie Kelly, Sabrina  en Jill een opdracht geeft om op onderzoek te gaan. De looks en fashion uit deze seventies serie zijn de inspiratie geweest voor  Charlie’s Oester Angels. Charlie’s Oesters Angels gaan naar speciale opdrachten.

Gehuld in misdadig rood, maken ze indruk met lederen holsters en rode pistolen. Met z’n drieën gaan ze naar feesten  van de High Society.  Daarbij moet je denken aan gala’s, premières en huwelijken. De missie van Charlie’s Oester Angels is u en uw gasten te verwennen met de verrukkelijke oesters.

Charlie's Oester Angels # oester en champagne meisjes in fel rood gekleed

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

FAQ

Meest gestelde vragen over onze champagnemeisjes

Natuurlijk kan dat, we kunnen met z’n tienen komen, mocht je dat willen!

Geen probleem. Dan berekenen we alleen de kosten van het Champagnemeisje.

Ja, dat kan. We komen naar Knokke, Leuven, Antwerpen, Gent, Brussel en andere plaatsen in België.