“Het geheim van een goede oester zit hem in meerdere dingen, het eten ervan heeft slechts één uitkomst: “Mmm”

Oestermeisje voor feesten en evenementen

Bij Oestercompagnie kun je een oestermeisje inhuren voor diverse gelegenheden. Onze oestermeisjes laten je kennismaken met de wereld van oesters. Wij vinden namelijk dat je oesters samen moet beleven. Daar zorgen onze meisjes dan ook voor. De ervaring die je krijgt als een oestermeisje een oester voor je kraakt en opent, noemen wij Oestertainment®. Wil jij dat wij ook komen oestertainen op jouw feest? Vraag dan direct naar de mogelijkheden!

Oestermeisje in België
Oestermeisjes openen oesters op een kunstbeurs

Oestermeisjes inhuren voor een luxe sfeer

Oesters zijn onlosmakelijk verbonden met genieten. Bij Oestercompagnie kun je oestermeisjes inhuren waardoor je jouw feest direct extra luxe biedt. Bovendien creëer je een fantastische sfeer. Het oestermeisje laat jouw gasten heerlijke oesters proeven. Het is ook mogelijk om hierbij champagne te schenken. Zo geef je jouw feest een speciale sfeer. Je kunt op onze website gemakkelijk een offerte aanvragen. Aan de hand van de duur van je feest, het aantal gasten en je budget maken wij dan een berekening voor het aantal benodigde oesters. Daar krijg je ook een persoonlijke kostenraming bij. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Wij zijn ook op beurzen te vinden

Je kunt onze oestermeisjes en oestermannen ook inhuren voor beurzen. Door ons aanstekelijke enthousiasme zorgen we ervoor dat jouw klanten het naar hun zin hebben op jouw stand. Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.

Oestercompagie twee oestermeisjes op het balkon

Spice up your party

Onze Oestermeisjes aan het woord

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vragen over ons oestermeisjes

Meest gestelde vragen over onze oestermeisjes. Staat je vraag er niet tussen? Stuur een e-mail of bel ons!

We brengen de oesters en de reiskosten in rekening. Je kunt dus gemakkelijk de kosten berekenen. Er zijn geen kosten achteraf.

Natuurlijk kan dat. Geef je een grote party dan kunnen we met meerdere oestermeisjes komen.

Ze kan er zeker over vertellen; wij noemen dat culinair entertainment of Oestertainment®

Juist kan je dat doen. Wij zien het als een uitdaging je gasten te laten kennismaken met het eten van oesters. Vaak is het de angst voor het onbekende dat ze moeten overwinnen.