Oesterbar op beurzen

Je komt onze oesterbar op beurzen in het binnen- en buitenland tegen. Met een team doorgewinterd team runnen wij een ‘pop-up’ oesterbar. Hier krijgen wij de kans op te laten zien wat voor een smaakcombinaties er mogelijk zijn tussen oesters, wijnen en champagnes. Dit alles gebeurt met onze wel bekende flair en enthousiasme, het Oestertainment® waar we bekend om staan.

Ons doel is dat jij jouw bezoek aan de oesterbar als een unieke ervaring beschouwt. Zo heeft Oestercompagnie in de loop der jaren vele vrienden gemaakt. Het succesvol draaien van de oesterbar heeft te maken met de sfeer die er omheen hangt. Er komt energie vrij die aanstekelijk werkt op alle betrokken op een beurs.  Dat zijn de klanten, de standhouders en de mensen van de organisatie zelf.

Hoe gaat het in z’n werk? Staat jouw bedrijf op een beurs, dan komen wij. We bouwen een oester-champagnebar op of, als daar geen ruimte voor is, oestertainen we jouw klanten door rond te lopen met verse oesters.

Waar zijn we te vinden:

TEFAF Maastricht, TEFAF New York, Spring and Fall edition, Art Basel, PAN Amsterdam, Kunst Rai, First Art Fair & CHIO Rotterdam.

FAQ

Meest gestelde vragen over onze oesterbar

Dat kan! Voor grote partijen is een oesterbar zeer geschikt.

Ja, voor het sociale aspect op de beursvloer werkt het erg goed om een oesterbar te hebben. De Oestercompagnie heeft hier veel ervaring mee.

Ja, we kunnen frisdranken, champagnes en wijnen serveren.