"Ik krijg een kick als ik iemand oesters leer eten. Er gebeurt iets; het lijkt wel alsof we een verbond sluiten"

Een oesterman huur je in bij Oestercompagnie. Hij wordt vaak ingezet voor een feestje bij je thuis, een bedrijfsfeest of op een beurs. We noemen hem ook wel oestertainer. Een oesterman kun je bij ons gemakkelijk inhuren en daarmee verhoog je meteen de sfeer op je feest. Al onze oestertainers zijn namelijk erg gepassioneerd over oesters en weten dit enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op de gasten. Wij zijn gek op oesters en onze oestermannen en oestermeisjes bezorgen jou en je gasten graag een heerlijke oesterervaring. Zij willen zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met deze verrukkelijke delicatesse.

Oesterman bar
Vrolijke oesterman opent oesters

Een oesterman voor elk feest

Bij Oestercompagnie kun je een oesterman inhuren voor elke feestelijke gelegenheid. Van een verjaardag tot een bruiloft en van een netwerkborrel tot een beurs. Onze oestertainers komen dan bij jou thuis of op locatie om de sfeer te verhogen en oesters te serveren! Oesters zijn natuurlijk een luxeproduct en dit geeft je feest dan ook meteen een luxe uitstraling. Je ervaart hoe oesters speciaal voor jou en je gasten worden geopend door onze enthousiaste oestermannen. Deze ervaring noemen we Oestertainment®.Iedere gast mag aangeven hoe zij de oester het liefst eten. De oestermannen hebben altijd een citroentje, peper en tabasco mee. Ze hebben een aanstekelijk enthousiasme en zorgen voor nieuwe oesterliefhebbers. Hiermee wordt jouw feest zeker weten een daverend succes!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen als je interesse hebt in het inhuren van onze oestermannen of oestermeisjes. Op basis van de duur van jouw event, de hoeveelheid gasten en je budget, maken wij een berekening voor het aantal oesters. Je weet dus precies wat je kan verwachten. Wil je één van onze concepten proberen? Vraag ook hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op.

Oesterman Gijs opent oesters op een beurs

Geef uw feest een extra dimensie

Onze Oestermannen aan het woord

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?