"Ik krijg een kick als ik iemand oesters leer eten. Er gebeurt iets; het lijkt wel alsof we een verbond sluiten"

Een oesterman huur je in bij Oestercompagnie. Hij wordt vaak ingezet voor een feestje bij je thuis, een bedrijfsfeest of op een beurs. We noemen hem ook wel oestertainer. Een oesterman kan je bij ons gemakkelijk inhuren en daarmee verhoog je meteen de sfeer op je feest. Al onze oestertainers zijn namelijk erg gepassioneerd als het over oesters gaat. Ze weten hun enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op de gasten.

Wij zijn gek op oesters en onze oesterman en oestermeisje bezorgen jou en je gasten graag een heerlijke oesterervaring. Hun missie is zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze verrukkelijke delicatesse. Ze zien het als een uitdaging als iemand nog nooit een oester heeft gegeten.

Nu begint het werk van een oesterman pas echt! Want wat is een grotere uitdaging dan iemand van oesters te laten genieten, door ze te leren eten! Het is net als het drinken van wijn. Het eerste glas is wennen, omdat het een smaak heeft die niet thuis te brengen is.

 

4 oestermannen op een gezamelijk foto met blauwe achtergrond waarin Oyster Bar staat geschreven

Brengt die eerste oester een betovering tot stand, dan is de kans groot dat ook een tweede oester gegeten wordt. Niet zelden gebeurt het dat er een nieuwe oesterliefhebber geboren wordt, maar soms gaat er iets meer tijd overheen. Wel komt het regelmatig voor dat vrienden zegge: “Op jouw feest heb ik voor het eerst oesters leren eten.” Daar worden we vrolijk van!

twee oestermannen op een beurs in Rotterdam

Een oesterman voor elk feest

Bij Oestercompagnie kun je een oesterman inhuren voor elke feestelijke gelegenheid. Van een verjaardag tot een bruiloft en van een netwerkborrel tot een beurs. Onze oestertainers komen dan bij jou thuis of op locatie om de sfeer te verhogen en oesters te serveren! Oesters zijn natuurlijk een luxeproduct en dit geeft je feest dan ook meteen een luxe uitstraling. Je ervaart hoe oesters speciaal voor jou en je gasten worden geopend door onze enthousiaste oestermannen. Deze ervaring noemen we Oestertainment®.

Iedere gast mag aangeven hoe zij de oester het liefst eten. De oestermannen hebben altijd een citroentje, peper en tabasco mee. Ze hebben een aanstekelijk enthousiasme en zorgen voor nieuwe oesterliefhebbers. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen als je interesse hebt in het inhuren van onze oesterman of oestermeisje. Op basis van de duur van jouw event, de hoeveelheid gasten en je budget, maken wij een berekening voor het aantal oesters. Je weet dus precies wat je kan verwachten. Wil je één van onze concepten proberen? Vraag ook hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op.

Oesterman Gijs opent oesters op een beurs

Geef uw feest een extra dimensie

Onze Oestermannen aan het woord

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Vragen over oesterman

Meest gestelde vragen over oestermannen

Dat zal je enorm meevallen. We berekenen de prijs per oester en de reiskosten. Verder niets. De offerte is transparant er komen geen kosten achteraf bij.

Zeker. Als het bereikbaar is en we kunnen de oesters meenemen, dan komen we!

De oesterman komt vanaf 150 oesters.