Oesterman 2018-05-31T09:27:21+00:00

Oesterman

Oesterman inhuren

Een oesterman huur je in bij Oestercompagnie. Hij wordt vaak ingezet voor een feestje bij je thuis, een bedrijfsfeest of op een beurs. We noemen hem ook wel oestertainer, kun je bij ons gemakkelijk inhuren en daarmee verhoog je meteen de sfeer op je feest. Al onze oestertainers zijn namelijk erg gepassioneerd over oesters en weten dit enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op de gasten.

Een oesterman inhuren voor elk feest

Bij Oestercompagnie kun je een oesterman inhuren voor elke feestelijke gelegenheid. Onze oestertainers komen dan bij jou thuis of op locatie om de sfeer te verhogen! Oesters zijn natuurlijk een luxeproduct en dit geeft je feest dan ook meteen een luxe uitstraling. Je ervaart hoe oesters speciaal voor jou worden geopend door onze enthousiaste oestermannen. Deze ervaring noemen we Oestertainment®. Onze oestermannen hebben een aanstekelijk enthousiasme en zorgen voor nieuwe oesterliefhebbers. Wij zorgen ervoor dat jouw feest een daverend succes wordt!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt bij ons eenvoudig online een offerte aanvragen als je interesse hebt in het inhuren van onze oestermannen of oestermeisjes. Wil je één van onze concepten proberen? Vraag ook hiervoor een offerte aan of neem contact met ons op

Bel nu !