Meest gestelde vragen

We heen de meest gestelde vragen hieronder beantwoordt. Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een email of bel ons gewoon op.

Hoeveel oesters heb ik nodig?
Het aantal oesters is afhankelijk van drie factoren:
Ten eerste de duur het feest, ten tweede van het aantal bezoekers en ten derde van je  budget. Wij openen gemiddeld 125/150 oesters per uur, wat tevens onze minimale afname is. Wij rekenen dat er gemiddeld 2 oesters per persoon gegeten worden.

 

Maar niet iedereen eet oesters, kan ik dan niet minder nemen?

Wij houden rekening met 2 oesters per persoon, er zijn gasten die er 2 eten, er zijn gasten die er geen eten en er zijn gasten die gemakkelijk een dozijn eten. En tot slot zijn er mensen die op jouw feest hun eerste oester eten, want daar ligt voor ons de uitdaging.

 

Hoe weet ik welke Oestertainer er komt?

Dat geven we van te voren door. Als je op team klikt vind je een overzicht van al onze Oestertainers, met foto en een eigenschap die bij hun past.

 

Wat doet een Oestertainer precies op mijn feest?

Onze Oestertainer mengt zich onder de gasten, terwijl hij ‘sur place’ oesters open steekt. Hij of zij vertelt wetenswaardigheden en anekdotes over oesters en entertaint de gasten op het gebied van oesters. Hun enthousiasme en passie voor het oestervak werkt aanstekelijk, waardoor er met regelmaat een nieuwe oesterliefhebber geboren wordt.  

 

Heeft De Oestercompagnie iets nodig op locatie?

Nee, wij zijn volledig selfsupporting. Wij hebben alleen een klein plekje nodig om onze oesters en personnlijke spullen weg te zetten.

 

Komen er nog extra kosten bij?

Nee, uw offerte is uw factuur en er zijn geen verborgen kosten. Tenzij het feest erg uitloopt en onze Oestertainers langer dan afgesproken moeten blijven. Dan brengen wij extra tijd in rekening. Dit gaat in overleg.

 

Hoeveel Oestertainers komen er?

Dat ligt aan het aantal oesters dat je hebt besteld en aan de beschikbare tijd. Wil je 300 oesters in één uur hebben geopend, dan komen we met twee Oestertainers. Wil je echter 300 oesters en is er 2 uur bechikbaar, dan komt één Oestertainer.

 

Smaken oesters naar zeewater?

Ja, in eerste instantie wel maar er zijn nog zoveel smaken in een oester, die komen vrij als je er een paar keer op kauwt.  Het zeewater is een lichte ondertoon dat onderdeel is van een rijk smaakpalet.