Oestertainment®

Oestertainment®

Oestertainment® symboliseert precies wat oesters openen en uitdelen inhoudt: een onvergetelijke belevenis. Al 16 jaar lang delen wij onze passie voor oesters met anderen. Wij kraken verse oesters op locatie. Of het nu gaat om ene feestje bij je thuis, een beach party, bruiloft, communie of een bedrijfsborrel; Oestertainment® kan overal! Door onze oestermeisjes en oestermannen in te huren kan je hun aanstekelijk enthousiasme beleven. Dat ze zalige oesters bij zich hebben, staat natuurlijk voorop!

Oestertainment® is oesters eten met beleving

Oester entertainment is méér dan gewoon oesters eten: het is een ervaring die je niet snel vergeet.  Ons oesterteam laat je genieten van oesters, door de sfeer die gecreëerd wordt om de oesters.

Oestertainment bij jou

Als je een feestje geeft bij jou thuis dan is er geen betere manier om daaraan een nieuwe dimensie te geven dan het inhuren van oestermeisjes- en mannen. Maar ook Champagnemeisjes kunnen bijdragen aan het luxegevoel en een unieke sfeer!

De Oestercompagnie heeft mobiele concepten die helemaal naar jouw uitgekozen locatie komen. Zo zijn er de Charlie’s Oester Angels voor grote evenementen, of de Champagnegirls en Bulletgirls die je met de lekkerste champagne  komen verwennen. Bij jouw thuis, op het strand, een evenement, een receptie of feestlocatie – geen enkele plaats is te ver voor Oestertainment®!

Oestertainment® bij ons

Oestercompagnie beschikt echter ook over een volledig uitgeruste, eigen locatie met alles erop en eraan om méér te halen uit Oestertainment® . Het Depot Noord geeft je de mogelijkheid om alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in de vorm van oesterworkshops (waar je meer te weten komt over de magische combinaties van wijn, champagne en oesters).

Een oesterworkshop voor méér Oestertainment®

Oestertainment als begrip steunt voor een groot deel op de combinatie tussen wijn en oesters – maar waarom is dat zo? Vinoloog Rien Vermeulen en Oesterman Matijn Wijn geven je de kans om de unieke smaken van wijnen en oesters te ontdekken. Zo kan je wijnen proeven, waarna je van verse oesters uit de oven kunt smullen. Kortom, eten, drinken, genieten en ervaren. Ons doel? Je met een voldaan en verrast gevoel terug huiswaarts laten keren!

Oestertainment® op beurzen

Oestertainment® kan écht overal: zelfs op beurzen is het mogelijk! Als jouw bedrijf een stand heeft op een beurs, dan is Oestertainment® het cement wat mensen verbindt. Een champagne- en oesterbar zorgen ervoor dat potentiële klanten langer bij jouw stand blijven staan en biedt dus alleen maar meerwaarde voor jouw bedrijf.

De Oestercompagnie komt zelf ter plaatse een bar opstellen zodat klanten ten volle kunnen genieten van de smaak van verse oesters. Als er geen plaats is: geen enkel probleem! Je klanten kunnen evengoed geoestertaind worden als we rondlopen met schalen verse oesters!