“We let you enjoy the purity of oysters, while appealing to a feeling of luxury”

Oesterman Martijn opent oesters voor gasten van een kunstbeurs. Dat is oestertainment van Oestercomoagnie

Oestertainment®

Oestertainment® symboliseert precies wat oesters openen en uitdelen inhoudt: een onvergetelijke belevenis. Al 20 jaar lang delen wij onze passie voor oesters met anderen. Wij kraken verse oesters op locatie. Of het nu gaat om ene feestje bij je thuis, een beach party, bruiloft, communie of een bedrijfsborrel; Oestertainment® kan overal! Door onze oestermeisjes en oestermannen in te huren kan je hun aanstekelijk enthousiasme beleven. Dat ze zalige oesters bij zich hebben, staat natuurlijk voorop!

Oestertainment® is oesters eten met beleving

Oester entertainment is méér dan gewoon oesters eten: het is een ervaring die je niet snel vergeet.  Ons oesterteam laat je genieten van oesters, door de sfeer die gecreëerd wordt om de oesters.

Als je een feestje geeft bij jou thuis dan is er geen betere manier om daaraan een nieuwe dimensie te geven dan het inhuren van oestermeisjes- en mannen. Maar ook Champagnemeisjes kunnen bijdragen aan het luxegevoel en een unieke sfeer!

Drie oestermeisjes op een mooie buiten locatie poseren voor de foto. Dat is Oestertainment van Oestercompagnie
Oestertainment door champagnemeisjes op een beurs

Oestertainment® op beurzen

Oestertainment® kan écht overal: zelfs op beurzen is het mogelijk! Als jouw bedrijf een stand heeft op een beurs, dan is Oestertainment® het cement wat mensen verbindt. Een champagne- en oesterbar zorgen ervoor dat potentiële klanten langer bij jouw stand blijven staan en biedt dus alleen maar meerwaarde voor jouw bedrijf.

De Oestercompagnie komt zelf ter plaatse een bar opstellen zodat klanten ten volle kunnen genieten van de smaak van verse oesters. Als er geen plaats is: geen enkel probleem! Je klanten kunnen evengoed geoestertaind worden als we rondlopen met schalen verse oesters!

“Als ik met mijn emmer vol verse oesters bij een groepje gasten kom, hebben we binnen no time een geanimeerd gesprek over oesters.”

Let’s Oystertain® you

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

FAQ

Vragen over Oestertainment

Het is culinair entertainment met oesters.

Ja, het is juist leuk voor mensen die nog nooit een oester hebben gegeten. Wij zien het als een uitdaging hun oesters te leren eten.

Ja, en dat is wat Oestertainment® is. We gaan graag de uitdaging aan met iemand die nog nooit een oester heeft gegeten.