Oesterman Dick Ferwerda

Oesterman inhuren

Het inhuren van een oesterman was een grote hit toen Oestercompagnie dit concept bedacht. Op een gegeven moment is er een idee. Zoiets als die van Mohamed. Als de berg niet naar mij komt, dan… Zo’n idee had de oesterman met oesters. De oesterman nam de oesters met zich mee. Het bleek al snel dat het inhuren van een oesterman met zijn oesters een hit waren en dat onze oesterman een graag geziene gast werd. Oesters hebben niet alleen een heerlijke smaak, ze zijn vooral beleving. Emotie. Gepassioneerde verhalen over de bijzondere vakantie in Bretagne komen al snel ter sprake of een romantisch dinertje waar je voor het eerst oesters met je lief at.

Hoe werkt het inhuren van een oesterman?
De oesterman kan op jouw feest, receptie, gala, openingen, premières of een evenement dat jij organiseert. Hij mengt zich onder de gasten, terwijl hij ter plekke verse oesters kraakt.Hij stapt op gasten af die alleen staan en zorgt dat die zich op een gemak voelen.
De Oesterman deelt zijn kennis over de oester op een enthousiaste manier. Hij vertelt wetenswaardigheden en anekdotes over oesters, maar zorgt ervoor nooit op de voorgrond te treden. De bevlogenheid en passie van de oesterman werkt aanstekelijk en hij weet menigeen open te stellen voor een nieuwe oester ervaring. Deze verrassende interactie zorgt er geregeld voor dat er een nieuwe oester liefhebber wordt geboren.
De oesterman is herkenbaar aan zijn stoere, wit leder schort. Hij loopt rond met twee zinken emmers vol verse oesters die zijn aan een speciaal voor hem ontworpen draagriem zijn bevestigd. De oesterman is uitgerust met een oestermes, een pepermolen, Tabasco, frambozenazijn en verse limoensap. Zo heeft hij altijd alles bij de hand om een geweldige oester klaar te maken.

Wil jij een oesterman inhuren? Vraag dan een offerte aan door hier te klikken.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws