Oesterman op locatie

Oestercompagnie biedt Oesterman op locatie

 Kom voor een oesterman op locatie genieten in ons prachtige pand Depot Noord. Een verse beleving met heerlijke oesterrecepten en een fantastisch interactief concept resulteert iedere keer in een geslaagd succes, of je nu kiest voor een oesterman op locatie of voor een oesterervaring op onze locatie in hartje Rotterdam. Dit unieke creatieve concept is in Nederland helemaal doorgebroken, maar ook internationaal wordt een oesterman op locatie steeds populairder!

Over Oestercompagnie

Al bijna 20 jaar is Oestercompagnie de ultieme aanbieder van een oesterman op locatie. Matijn Wijn was de eerste oesterman op locatie en daarmee grondlegger van het gehele oesterentertainment van Oestercompagnie. Samen met Juliëtte de Wilde richtte hij Oestercompagnie op.

De combinatie van interactiviteit, verse gerechten en een leuke gastheer is keer op keer een groot succes. Een oesterproeverij in combinatie met een wijnproeverij is ook succesvol. Zo experimenten we verder, en met succes…! Een oesterman op locatie bleek een fantastisch nieuwe aanpak te zijn om de optimale oesterbeleving te genereren. Een oesterman op locatie hebben wij de speelse naam Oestertainment® gegeven. Het draait immers om plezier, beleven en ervaren, en natuurlijk: lekker eten!

Oesterman op locatie

Bij Oestercompagnie vind je een oesterman op locatie. Organiseer je een feestje thuis? Ben je op zoek naar de beste invulling van een bedrijfsuitje? Of wil je iets extra’s bieden op een beurs? Met een oesterman op locatie steel je de show en geef je iedere gast, bezoeker of klant een nieuwe ervaring.

Een oesterman op locatie is een echte sfeermaker. Een gepassioneerde specialist op het gebied van oesters brengt de kennis op iedereen over en laat iedereen op een leuke manier kennis maken met de wereld van oesters. Een oesterman op locatie inhuren kan bij Oestercompagnie.

Oestermeisje inhuren

Ons concept bleef niet alleen bij een oesterman op locatie. De Oystergirls werden weer in leven geroepen. Zo begonnen in 2008 ook oestermeisjes met de leukste oesterbelevenissen.

Het bleef niet alleen beperkt tot oestermeisjes. De champagnemeisjes kwamen er in 2011 bij. Deze meisjes schenken op elegante wijze de champagneglazen in en zorgen voor een sprankelend bijeenkomen. Tevens kwamen in 2011 de Charlie’s Oester Angels opzetten. Deze meisjes brengen de jaren 70 terug in een ruimte met de juiste look en fashion.

Oesterbar op beurzen

Oestertainment® is overal mogelijk, ook op beurzen. Je hoeft geen stand in te richten of na te denken over een ingewikkeld interactief concept op de beurs. Een oestermeisje of een oesterman op locatie is de ideale oplossing. Combineer het met een champagne festiviteit of unieke wijnproeverij en jouw bedrijf is de sfeermaker en de showmaker. Wees er maar zeker van dat potentiële klanten langer bij jouw stand blijven staan. Geweldige marketing dus, die veel meerwaarde biedt voor jouw bedrijf.

De Oestercompagnie kan een indrukwekkend concept voor je uitstallen. We kunnen namelijk ter plaatse een bar opstellen. Zo hebben de bezoekers van de beurs een sensationele ervaring, en die wordt ook nog eens gelinkt aan jouw bedrijf.

Je toekomstige klanten kunnen ook geoestertaind worden als we rondlopen met schalen met verse oesters. Je kunt dan je eigen stand inrichten, én een fantastische ervaring bieden aan de bezoekers.
Wil je goed weten wat onze oesterbar op beurzen inhoudt? We hebben een smakelijke sfeervideo van de oesterbar op beurzen gemaakt.

Verse oesters van MAKRO geserveerd door de oesterman op locatie

We verrassen onze eters altijd opnieuw met uitzonderlijke oesters van hoogstaande kwaliteit. Onze heerlijke oesters komen bij de MAKRO vandaan. Een sensatie van zon, zee en stromend water op je tong is gegarandeerd. Onze passie voor vis-, schep- en schaaldieren weerspiegelt in de recepten die we aanbieden. Doordat we verschillende oestertrips hebben ondernomen weten we precies welke smaak en kleur het meest geliefd zijn. We noemen onze oesters daarom ook wel PUUROESTERS.

Oestertainment met een oestermeisje of oesterman op locatie

Oestertainment® heeft betrekking op het oesters openen en het uitdelen van oesters. Het is een waanzinnige ervaring. Een oestermeisje of een oesterman op locatie maakt Oestertainment® overal mogelijk, thuis, op je kantoor, op een strand of in een zaal. Oestertainment is mogelijk bij ons in het pand of door een oesterman op locatie in te huren.
De zalige oesters en het genieten staat voorop, waar het feestje ook wordt gegeven. Geef je een feestje thuis? Dan is een oesterman op locatie de ideale oplossing. Geen ene plek is te ver voor ons.

Oestercompagnie in Depot Noord

Wil je geen oesterman op locatie, maar wil je bij Oestercompagnie zelf een sensationele ervaring opdoen? Voor een fantastische oesterervaring ben je in Depot Noord aan het juiste adres. Dit prachtige pand is stijlvol, sfeervol en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Onze volledige uitgeruste locatie haalt echt alles uit Oestertainment® . Ontdekken staat voorop. Mogelijk in combinatie met champagne en / of wijn.

Depot Noord was eerst een bakkersfabriek, maar deze ruimte is omgetoverd tot een inspirerende locatie. Deze plek is een echt pareltje. Je kunt hier met je collega’s ontspannen vergaderen, brainstormen of een informeel overleg plegen. De dag kun je dan bijvoorbeeld fantastisch afsluiten met een oesterworkshop in combinatie met een heerlijke borrel. Onze oestermannen en / of oestermeisjes weten iedere keer weer de aanwezigen te verrassen met een onvergetelijk oesterfeest.

Red Oyster USA en Red Oyster Turijn

Het concept van de Oestercompagnie bleef niet binnen de Nederlandse grenzen. Integendeel, het fenomenale oesterconcept met een oesterman op locatie ging ver over de Nederlandse grenzen heen.

In 2016 heeft de Oestercompagnie een vestiging in Turijn opgericht. Deze vestiging staat bekend als Red Oyster Torino. Vanuit Turijn was er dus ook een oestermeisje en een oesterman op locatie, maar daar bleef het niet bij.

In 2017 breidde Oestercompagnie uit naar New York City. In geuren en kleuren staat dit mooie nieuws vermeld in BN de Stem. Deze vestiging is verder gegaan onder de naam Red Oyster USA. Ook in New York, Long Island, Connecticut en andere staten kunnen mensen genieten van ons oestertainment en is er een oesterman op locatie mogelijk.