Oesterbar op beurzen

Je komt onze oesterbar op beurzen in het binnen- en buitenland tegen. Met een team doorgewinterd team runnen wij een ‘pop-up’ oesterbar. Hier krijgen wij de kans op te laten zien wat voor een smaakcombinaties er mogelijk zijn tussen oesters, wijnen en champagnes. Dit alles gebeurt met onze wel bekende flair en enthousiasme, het Oestertainment® waar we bekend om staan.

Ons doel is dat jij jouw bezoek aan de oesterbar als een unieke ervaring beschouwt. Zo heeft Oestercompagnie in de loop der jaren vele vrienden gemaakt. Het succesvol draaien van de oesterbar heeft te maken met de sfeer die er omheen hangt. Er komt energie vrij die aanstekelijk werkt op alle betrokken op een beurs.  Dat zijn de klanten, de standhouders en de mensen van de organisatie zelf.

Hoe gaat het in z’n werk? Staat jouw bedrijf op een beurs, dan komen wij. We bouwen een oester-champagnebar op of, als daar geen ruimte voor is, oestertainen we jouw klanten door rond te lopen met verse oesters.

Bekijk hier onze Oestertainment®  op beurzen.

Wij werken samen met Oestercompagnie als vaste partner op onze vakbeurzen en daardoor zijn wij al jaren de drukst bezochte stand!

Maarten Triebels
Olympus Nederland

Nothing beats fine art and fine food under one roof.

Wim Pijbes
General Director Rijksmuseum

De gasten waren tevreden, was natuurlijk een echt “Oesterpubliek”.

Knokke Hippique

Onze Zeeland Seaports oyster parties dragen al jaren, mede dankzij het enthousiasme van de Oestercompagnie, bij aan onze succesvolle aanwezigheid op diverse logistieke beurzen in heel Europa.

Arno Dirkzwager

TEFAF 2015, weer een groot museum, je moet wel gespaard hebben, @Maisonvdboer, de enige die dit niveau aankan @oestercompagnie

Joop Braakhekke

My Tefaf treat at lunchtime is 6 oysters with a glass of wine from the Oyster Bar run by  Oestercompagnie. That is the perfect complement to a day at the Fair.

James Roundell
Vice President TEFAF Maastricht

...en opeens staat er tijdens een feest iemand voor je neus die zich voorstelt als ‘de oesterman’, en die op een meesterlijke manier een overheerlijke verse oester voor je opent, op je eigen smaak prepareert en aanbiedt… het leven kan soms verrukkelijk zijn…

Ronald Oeges, TEXX International Communications BV

From ourselves and our partners we always expect the best ! That’s why we team up with the Oestercompagnie during TEFAF.

Aerd de Boode
Catering project manager Maison van den Boer at TEFAF