OESTERMAN

Met een emmer verse oesters entertaint onze oesterman bij jou. Het enthousiasme waarmee hij dit doet noemen wij Oestertainment®. De vraag of je een oester of oestercroquet wilt is te vergelijken met de uitnodiging tot een dans. Het intermezzo met een oesterman blijft je bij  en zorgt geregeld voor nieuwe oesterliefhebbers.

In overleg brengt onze oesterman verschillende soorten oesters mee.Hoe gaat het in z’n werk? Wanneer je weet hoeveel gasten  je verwacht en  hoeveel tijd je beschikbaar hebt dan maken wij in overleg een passende offerte.  Voordat je het weet zijn de oesters op je feest een daverend succes!

OESTERMEISJE

Het oestermeisje heeft één doel: je te laten genieten van oesters. Met haar topverse oesters neemt ze je mee in de wereld van zilte zaligheden. Ben je avontuurlijk ingesteld, ga dan voor

een oester met een slokje Hermit Dutch Coastal Gin. De oesters die het Oestermeisje serveert komen van Oestercompagnie zelf. Benieuwd naar de prijs? We maken graag een vrijblijvende offerte voor je.

Het oestermeisje heeft één doel: je te laten genieten van oesters. Met haar topverse oesters neemt ze je mee in de wereld van zilte zaligheden. Ben je avontuurlijk ingesteld, ga dan voor een oester met een slokje Hermit Dutch Coastal Gin. De oesters die het Oestermeisje serveert komen van Oestercompagnie zelf.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons!

CHAMPAGNEGIRLS

Champagne is luxe. De sfeer is meteen gezet als je bij binnenkomst een flûte ingeschonken krijgt en dát door een Champagnegirl.

De appearance van de Champagnegirls is even sprankelend als de bubbels. In een speciaal ontworpen outfit verwelkomen ze je bij binnenkomst.

Behendig schenken ze de Champagne en  zorgen ervoor dat binnen no time iedereen kan genieten van een glas.

De Champagnegirls schenken Champagne, Crémante, Spumante, Cava en Prosecco.

CHARLIE’S OESTER ANGELS

Good morning Angels! Good morning Charlie!

Wie kent het nog? Good morning Angels, Good morning Charlie! Het telefoontje waarmee Charlie Kelly, Sabrina  en Jill een opdracht geeft om op onderzoek te gaan. De looks en fashion uit deze seventies serie zijn de inspiratie geweest voor  Charlie’s Oester Angels. Charlie’s Oesters Angels gaan naar speciale opdrachten.

Gehuld in misdadig rood, maken ze indruk met lederen holsters en rode pistolen. Met z’n drieën gaan ze naar feesten  van de High Society.  Daarbij moet je denken aan gala’s, premières en huwelijken. De missie van Charlie’s Oester Angels is u en uw gasten te verwennen met de verrukkelijke oesters.

De combinatie oesters en gin is topper! Oestercompagnie werkt samen met Hermit Dutch Coastal Gin. Hermit Coastal Gin is een verrassende zachte Nederlandse gin met een frisse citrus smaak en lichte zilte afdronk, gemaakt met Oosterschelde, culinair water.

Onze oestermannen en oestermeisjes doen na het eten van de oester een vleugje Hermit Dutch Coastal Gin in de schelp en genieten maar. We vertellen je graag hoe het werkt.