DEPOT NOORD

Depot Noord is een oude bakkersfabriek die op dagdeelbasis te boeken is voor vergaderingen, trainingen, (kook)workshops en borrels. Depot Noord nodigt uit om ontspannen te werken door de ongedwongen sfeer. De professionele keuken en een flexibele tafelsetting maken het mogelijk Depot Noord te boeken voor verschillende doeleinden.

Wat maakt vergaderen in Depot Noord interessant? We maken een tailor-made offerte afgestemd op jouw wensen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden klik hier voor de mogelijkheden en foto’s van de opstellingen. Ook kun je gerust een keertje langskomen om een kijkje te nemen of je kunt hier reserveren.

OESTERWORKSHOP

Oesters en wijn vormen een sterkte combinatie, maar waarom? Register vinoloog Rien Vermeulen van het Wijninstituut en oesterman Matijn Wijn gaan de uitdaging met je aan in een avond vullende oesterworkshop om de smaken van oesters en wijnen te ontrafelen. Je proeft een aantal wijnen en je gaat natuurlijk oesters eten, zowel vers als uit de oven. Het is een vol programma waarbij je eet, drinkt, leert en geniet. Ons doel is je met een grote glimlach naar huis te laten gaan.

Schrijf je in voor de oesterworkshop door een mail te sturen naar: info@wijninstituut.nl

Datum: Donderdag 2 november 2017 oester- & wijnworkshop door het Wijninstituut. Inschrijven kan je hier. Meer informatie over de workshop vind je op www.wijninstituut.nl.

Adres Rotterdam: Depot Noord, Willebrordussstraat 6, 3037 TR Rotterdam

Adres Amsterdam: De Oesterboot, Amsteldijk 846, 1079 LM Amsterdam