Bloemen

TEFAF 2018: een spel van licht en bloemen

Je bent van harte welkom om van 8 t/m 18 maart naar de internationale Art Fair, TEFAF, te komen; georganiseerd in het evenementencentrum MECC Maastricht. TEFAF wordt gezien als de voornaamste mondiale kunstbeurs. Een illuster gezelschap kunsthandelaren, gespecialiseerd in klassieke, moderne en hedendaagse kunst, fotografie, juwelen en uurwerken, biedt in Maastricht haar fijnste stukken aan. Een keer per jaar krijg je de kans ’s werelds mooiste kunstverzameling te zien.

De beurs is schitterend vormgegeven. Dit is gelijk voelbaar als je de met duizenden bloemen gelardeerde entree binnenstapt. Aan, voor het oog, onzichtbare draadjes wentelen kleurrijke bloemen in glazen buisjes die geraffineerd uitgelicht zijn. Er treedt een Alice in Wonderland effect op. Je begeeft je in een bewegende bloemenwereld, waar je je gewichtloos waant. Er maakt zich een betovering van je meester.

Deze lichtheid blijft bij je als je de door de ruim opgezette paden wandelt en de galeries binnenstapt. Onopgemerkt vloeien stijlen in elkaar over, van Tribal naar Modern Art, van Old Masters naar Contemporary Art en van Works on Paper naar Design. De TEFAF is een beleving op het allerhoogste niveau en een aanrader voor ieder die de schone kunsten kan waarderen.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Depot Noord Rotterdam

WANTED: BACK OFFICE MEDEWERKER

OESTERCOMPAGNIE/DEPOT NOORD Vanuit een liefde en passie voor oesters is Oestercompagnie® ontstaan. In 2001 is het opgericht door Matijn Wijn en Juliette