Twee dames kerstborrelen met Oestercompagnie terwijl een Oystertainer een oester aan het openmaken is.

Wil je samen met je collega’s genieten van een kerstborrel?

Nu het einde van het jaar in zicht is, maak je plannen voor een feestelijke afsluiting van het jaar samen met je collega’s, vrienden of familie. Beeld het je eens in, jouw gasten… mooi aangekleed, met een glas bubbels en een vers geopende oester. Ons Oestermeisje laat ze graag kennis maken met deze heerlijke delicatesse. Behendig opent ze de oester, ze garneert hem met een vinaigrette en verteld tegelijkertijd meer over de herkomst.

Een kerstborrel organiseren is de perfecte manier om de feestdagen te vieren en het jaar op een bijzondere manier af te sluiten. Dit kan bij jullie op kantoor, thuis, of op een mooie locatie.

Je hebt vast al nagedacht over de hapjes, drankjes en muziek tijdens de borrel. Pinterest staat bomvol  inspiratie voor  het inrichten van een ruimte in kerstsfeer. Maar heb je al nagedacht over de ambiance? De sfeer is allesbepalend voor een geslaagde borrel, waar praten jouw gasten nog wekenlang over na? Wij garanderen dat onze Oestermeisjes en Oestermannen een onvergetelijke indruk maken.   

Uniek aan Oestertainment is dat het overal gepresenteerd kan worden. Misschien kiezen jullie dit jaar voor een kerstmarkt waar de collega’s zelf een kerstpakket bij elkaar shoppen, ook daar kan ons oestermeisje jouw collega’s opwachten met een oester! 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze