Oestercompagnie deelt oesters uit op golfbaan in warmond voor Ronald mc donald huis Leiden. Je ziet een golfbaan met bunkers

Benefiet Golftoernooi voor Ronald McDonaldhuis in Leiden

Vrijdag 23 augustus jl. was  het de 9e keer dat het Ronald McDonald Huis Leiden de jaarlijkse benefiet dag organiseerde op de golfbaan van Kagerzoom in Warmond. Voor ons was het de 2e keer dat wij erbij waren!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen aan deze dag deelnemen. Het is een sportieve dag met een  culinair tintje. De deelnemers lopen samen met een eigen team de 9 holes. Bij iedere hole wacht hun een heerlijke traktatie!

Ronald Mc Donaldhuis Leiden

Dit jaar stond onze Oesterman Joris op Hole 6. Hier konden alle deelnemers genieten van een heerlijke bretonse Creuse met daarnaast een goed glas wijn van Noordman Wijnimport. Op de overige holes was het ook dringen geblazen bij alles wat , In den Doofpot, De Beproeving, The Timber Club, Kitch&, Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Van der Valk Hotel Leiden, Brasserie Streeder, Smooth Coffee en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, te bieden hadden.

De  opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden. Bent u niet in de gelegenheid om een hele flights te kopen, maar wilt u wel op een sportieve manier uw netwerk vergroten? Voor meer informatie: Ronald McDonald Huis Leiden, tel: 071-5158158 of email: leiden@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze