Benefiet Golftoernooi voor Ronald McDonaldhuis in Leiden

Vrijdag 23 augustus jl. was  het de 9e keer dat het Ronald McDonald Huis Leiden de jaarlijkse benefiet dag organiseerde op de golfbaan van Kagerzoom in Warmond. Voor ons was het de 2e keer dat wij erbij waren!

Zowel bedrijven als particulieren kunnen aan deze dag deelnemen. Het is een sportieve dag met een  culinair tintje. De deelnemers lopen samen met een eigen team de 9 holes. Bij iedere hole wacht hun een heerlijke traktatie!

Ronald Mc Donaldhuis Leiden

Dit jaar stond onze Oesterman Joris op Hole 6. Hier konden alle deelnemers genieten van een heerlijke bretonse Creuse met daarnaast een goed glas wijn van Noordman Wijnimport. Op de overige holes was het ook dringen geblazen bij alles wat , In den Doofpot, De Beproeving, The Timber Club, Kitch&, Brasserie Meelfabriek Zijlstroom, Van der Valk Hotel Leiden, Brasserie Streeder, Smooth Coffee en Landgoed & Golfbaan Tespelduyn, te bieden hadden.

De  opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede aan het Ronald McDonald Huis Leiden. Bent u niet in de gelegenheid om een hele flights te kopen, maar wilt u wel op een sportieve manier uw netwerk vergroten? Voor meer informatie: Ronald McDonald Huis Leiden, tel: 071-5158158 of email: leiden@ronaldmcdonaldhuis.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Nieuwsartikel op Sprout over Oestercompagnie collega Angelique

Podcast: de Oversteek

Luister in deze Podcast van Sprout hoe het is om te ondernemen in de VS. Onze collega Angelique van der Made vertelt hoe

Scroll naar top