Selectie van Biensur sjaals

Biensur! Rotterdamse sjaals met een verhaal

Drijvende kracht achter Biensur is de Rotterdamse Andrea Schimmer. Zij reist de wereld over – op jacht naar de beste, fijnste en hipste stofjes – maar de sjaals worden ‘gewoon’ gemaakt in Rotterdam. Omdat Andrea het belangrijk vindt om een ‘sociaal label’ te zijn worden de sjaals deels gemaakt door mensen met een beperking. Want meewerken aan het maken van mooie producten met waarde leidt direct tot groei van de betrokken medewerkers. Niet alleen in vaardigheden maar -belangrijker nog-  in eigenwaarde. Hiernaast kun je ook een sjaal met je eigen verhaal laten maken. Deze wordt speciaal voor je gemaakt waarin je eigen stof van bijvoorbeeld een jurk, blouse of sjaal kunt laten verwerken met een voor jou emotionele waarde. Mooi toch?!

De sjaals van Biensur laten zich gemakkelijk combineren. Er is één maat dus one size fits all. En, net als met een sieraad: je kunt er je karakter & je outfit mee versterken. Wat het extra leuk maakt is dat de sjaals met kleuren en designs bedoeld voor heren opvallend vaak door vrouwen worden gedragen. Maar andersom ook. Heren schrikken niet terug voor vrolijke pastelkleuren laat staan een roze streepje of polkadots.  Een genderneutrale sjaal dus!

Natuurlijk wil je deze sjaals zien, voelen en omdoen. Daarom zijn wij speciaal voor Vaderdag een samenwerking aangegaan met Biensur en is er een mooie selectie te koop in onze Oesterstore. En voor een hele lieve prijs. Voor maar € 89,95 heb je al zo’n ‘one of a kind’ sjaal met een verhaal. Kun je gelijk de bestelde oesters en wijn meenemen. Nog niet gedaan? Neem dan zeker even een kijkje op onze spik splinter nieuwe website.

 

 

 

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze