Culinair Entertainment team,

Culinair Entertainment maakt een succes van jouw feest!

Culinair Entertainment heeft als doel gasten smakelijk te vermaken met oesters. Het kleine gebaar waarbij een oester speciaal voor iemand wordt klaargemaakt zorgt voor een gelukzalig gevoel. De weerbarstige schelp laat zich niet gemakkelijk openen. Dat geldt ook voor sommige mensen. Wij zien het als een uitdaging hen, maar ook de andere gasten, oesters te laten beleven met culinair entertainment; te Oestertainen®.

Oestercompagnie heeft een team van goed opgeleide vakmensen. Sommige Oestertainers zijn al meer dan 15 jaar werkzaam als oesterkraker. Het vakkundig openen van oesters leer je alleen door er honderden en honderden te hebben geopend. Als ze eenmaal die ervaring hebben, zijn ze klaar om naar jouw party te komen. Afhankelijk van de beschikbare tijd en het aantal gasten dat je uitgenodigd hebt, komen wij met één, twee of een team van Oestertainers. De Oestercompagnie voegt luxe en exclusiviteit toe aan jouw feest!

Culinair Entertainment voor smulpapen

Oesters moet je namelijk leren eten. De smaak van een top-oester is met niets te vergelijken. Slechts enkele kwekers beheersen de kunst een uitgesproken smaak aan de oester te geven. Eenmaal dat geproefd te hebben, gaat er een nieuwe wereld open. Gesprekken komen op gang, er wordt gelachen en er wordt genoten. Het geluk zit hem in de kleine dingen.

Top kwaliteit Oesters

Wij maken een succes van jouw feest door culinair entertainment met top kwaliteit oesters aan te bieden. Ons doel is jouw feest toffer, levendiger, origineler wordt omdat jij speciaal voor jouw gasten culinair entertainment hebt ingehuurd. Je gasten zullen aangenaam verrast zijn als er speciaal voor hen een oester gekraakt wordt.

Delta Ostrea 

Oestercompagnie heeft sinds 2007 een vaste samenwerking met Delta Ostrea in Yerseke.
Delta Ostrea staat onder de bezielde leiding van Adriaan van de Plasse, die samen met zijn zus, broers en vader deel uitmaakt van het familiebedrijf. Een kijkje terug in de historie zie je dat Delta groot is geworden met de teelt van mosselen. Sinds 1999 kwam de oestertak erbij. Dankzij de mosselteelt beschikt Delta over een groot aantal percelen, waardoor het voor hun mogelijk was om de stap naar het telen van oesters op tafels te maken. De zogenaamde tafelcultuur.

Tafelcultuur

Dit is een nieuwe manier van telen in Nederland. Al eeuwen lang langen de oesters op de bodem van de Oosterschelde. Nu is er dus een nieuwe manier van telen, waardoor de oesters een superieure smaak krijgen en daarnaast is de schelp ook nog eens veel regelmatiger gevormd dan voorheen. Dit geeft als voordeel dat  de schelp handzamer in de hand ligt en ook nog eens een fijn ‘mondgevoel’ geeft.

Culinair Entertainment in Nederland en België

Oestercompagnie is specialist op het gebied van oesters in Nederland en België. Ze heeft een enthousiast team van professionele Oestertainers die behendig oesters kraken. Ze openen oesters zonder gruis en oordelen snel en kundig of de oesters geschikt zijn voor consumptie. De Oestertainers serveren oesters, maar kunnen ook overweg met kaviaar, wijn en champagne. Ze hebben plezier in hun werk en hebben één gezamenlijk doel: de gasten vermaken. Tijdens het vakkundig openen van oesters worden uw gasten meegenomen in een wereld van culinair genieten.

Champagnemeisje; succes gegarandeerd

Je hebt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Daarom worden je gasten blij verrast bij binnenkomst als ze opgewacht worden door Champagnemeisjes. Een beter begin van je feest of evenement is er niet voor te stellen. Vanuit een unieke mobiele ‘champagneriem’ serveren ze  een glaasje bubbels. Doordat zij mobiel zijn, kunnen ze eenvoudig tussen je gasten bewegen waardoor ze niet alleen een ‘eyecatcher’ zijn, maar ook nog eens functioneel inzetbaar!

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als je vragen hebt.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze