Oesterman Ben

Even Voorstellen: Ben Verswijvel

Hallo,
Mijn naam is Ben Verswijvel en ben 40 lentes jong en sinds een paar maanden actief als oesterman. Ik woon in Hove (Nabij Antwerpen) samen met mijn partner en twee (stief)zoontjes.
Door wat tegenslag met de verbouwing van ons huis en ziekte van mijn partner was ik genoodzaakt om tijdelijk een bij job te zoeken en ben zodanig bij de Oestercompagnie terecht gekomen.
Ondanks de reeds professionele ervaring van om en bij de 17 jaar die ik heb in de bedrijfswereld als commerciële vertegenwoordiger in de Benelux en een verblijf van 6 jaar in Spanje vind ik als bijberoep oesterman zijn en klussen doen op verschillende evenementen bijzonder leuk. Dit omdat je de meest uiteenlopende persoonlijkheden tegen komt en elke klus is anders wat het oesteren boeiend maakt en het ook boeiend houd waardoor ik bij elke klus (wat ik niet verwachte) nieuwe ervaringen opdoe (Super!).
Ik hoop nog lang (i.p.v. tijdelijk) met jullie te mogen samenwerken.
Ik zie jullie op één van de klussen.
Groetjes
Ben

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze