Oesterman erik

Even voorstellen: Erik

Hallo, Ik ben Erik, 25 jaar en oud en ik woon in Utrecht. Momenteel studeer ik aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar ik bezig ben met de pre-master Culture Organisation and Management. Als ik klaar ben met mijn opleiding wil ik graag aan het werk in het bedrijfsleven. Een baan binnen de sales of marketing lijkt mij erg leuk alhoewel ik nog niet precies weet hoe ik dit wil gaan invullen.  Ik ben van mijzelf uit een gezelligheidsdier en besteed veel van mijn vrije tijd aan leuke dingen doen met mijn vrienden. Daarnaast ben ik redelijk veel aan het sporten en aan het trainen voor een halve marathon. Mijn studentenleven geeft mij redelijk veel vrije tijd waardoor ik de mogelijkheid heb om op een flexibele manier om te springen met het werk als oesterman.

Sinds ongeveer 2,5 jaar ben ik met veel plezier werkzaam bij de Oestercompagnie. Na een aantal verschillende bijbanen in de horeca ben ik via een vriend terecht gekomen bij de Oestercompagnie. Het prettige van de Oestercompagnie vind ik dat er een erg informele sfeer rondom het werk hangt. De oestermannen en oestergirls worden geselecteerd op een leuke persoonlijkheid, verantwoordelijkheid en een eigen invulling van het werk. Dit maakt dat de oesterkrakers elk op hun eigen manier invulling geven aan het werk en zo op hun eigen wijze ‘oestertainment’ kunnen brengen naar de klanten.

Vrijwel direct ben ik opgegaan in de wereld van de Oesters en heeft het mij geboeid. Toen ik bij de Oestercompagnie kwam dacht ik simpelweg een oester is een oester, maar spelenderwijs ben ik erachter gekomen dat de wereld van de oesters bol staat van de nog te verkennen soorten, smaken, verhalen en kennis. Inmiddels kan ik wel over mijzelf zeggen dat ik veel van oesters afweet maar toch blijft er nog ontzettend veel over dat te ontdekken is op oestergebied. Daarnaast vind ik het erg leuk om mijn opgedane kennis te delen met iedereen die net als ik een passie voor oesters heeft of dit nog gaat krijgen. Want dat blijft toch het leukst aan de job: iemand zijn eerste oester ervaring geven, fantastisch!

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze