Informatiekaart voor het kiezen van oesters

Hoe kies je de juiste oester?

Makro en Oestercompagnie ontwikkelen nieuw oesterconcept
Amsterdam, 1 september 2014 – De afgelopen jaren heeft de oester een opmars gemaakt in Nederland. Maar, wat weten wij eigenlijk van oesters? Niet zoveel, merkt Makro op haar visafdeling waar zij dagelijks een vers aanbod biedt van 115 soorten verse vis. Ook Oestercompagnie kan dat beamen. Zij ervaart op de vele feesten en partijen waar zij oesters serveert, dat er nog een hoop te leren valt. Om de keuze voor de juiste oester te vergemakkelijken, ontwikkelden Makro en de Oestercompagnie daarom een nieuw oesterconcept: PUUROESTERS®.

Met het nieuwe oesterconcept hopen Makro en de Oestercompagnie ook de kennis van klanten over bijvoorbeeld de positieve gezondheidsvoordelen van oesters, te vergroten. Zo weten weinig mensen dat oesters een hoog zink- en magnesiumgehalte bevatten, rijk zijn aan vitamine B12, B3, D en weinig calorieën bevatten.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze