Depot Noord kantoorruimtes te huur

Kantoorruimte te huur Depot Noord, Rotterdam-Noord

Kantoorruimte te huur Depot Noord, Rotterdam-Noord. 2 Bedrijfsruimten.

Begane Grond Depot Noord per direct
Voor verhuur is beschikbaar, ca. 54 m² op de begane grond, alsmede 7,5 m² opslag in de pantry. In het hart van het Oude Noorden,  gelegen de Willebrordusstaat 8 te Rotterdam.

De sfeer:
In Depot Noord  is een urban sfeer gecreëerd waar je in alle comfort kunt werken. Er zijn nog drie andere bedrijven actief in Depot Noord. Samen zorgen zij voor een kruisbestuiving van positieve energie. Het is de moeite waard om langs te wippen en de sfeer op te snuiven.

Ligging en bereikbaarheid:
Depot Noord ligt parallel aan de Bergweg en de Bergselaan. De wijk is in ontwikkeling, regelmatig komen er nieuwe winkeltjes, ateliers en restaurants. De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging nabij het centrum. De omliggende rijkswegen (A20 , A13, A15) bevinden zich op 5 minuten afstand. Het treinstation Rotterdam Noord is 7 minuten lopen en er stoppen diverse trams.

Huurprijs:
De huurprijs op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.
Datum van oplevering: per direct beschikbaar.

1e en 2e etage Depot Noord per 1 juni 2018
Ca. 123 m2  kantoorruimte op de 1e en 2e etage in Depot Noord , gelegen in Rotterdam-Noord aan de Willebrordusstaat 10 te Rotterdam.
Depot Noord is een voormalige bakkersfabriek van Van der Meer & Schoep uit 1917. Na tien jaarleegstand is het pand geheel gerenoveerd. Klassieke- en moderne stijlen lopen door elkaar, licht en warmte vullen elkaar aan. Hout, staal en beton zijn in de industriële vormgeving verwerkt.

Oppervlakten:
Voor verhuur is beschikbaar, 55 m2 op de eerste etage en 68 m2 op de tweede etage.

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag.
Huurtermijn: In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.
Datum van oplevering: per 1 juni 2018.

 

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze