Oestermeisjes

Oestertainment met een Oestermeisje op jouw evenement.

Oestermeisje

Homepagina

Contact

Een meisje en haar oesters
Oesters zijn heerlijke schelpdieren. Echter moet de schelp met flink wat kracht open worden gemaakt. Dat is weggelegd voor koks en stoere (zee)mannen. Of toch niet? Het antwoord luidt: inderdaad niet. Uit de geschiedenis blijkt dat het vooral de meisjes waren die de oesters aanprezen op markten en straathoeken. Voor haar klanten kraakte ze de oester, zodat hij of zij direct kon genieten van deze lekkernij. Daarom boek je ook nu een Oestermeisje op party voor het professioneel openen en serveren van verse oesters, al behoort een Oesterman uiteraard tot de mogelijkheden.

Oestermeisje op party

Je geeft binnenkort een groot feest. Bijvoorbeeld je huwelijksfeest, een bedrijfsevenement of doop van een schip. Ieder feest gaat natuurlijk gepaard met een drankje en heerlijk eten. Heb je al gedacht om oesters te serveren op je feest of evenement? Deze delicatessen van de zee zijn het allerlekkerste wanneer ze ter plekke voor je worden gekraakt en daarna met citroen en een beetje peper op smaak worden gebracht. Het kraken van een oester is een handigheid die de Oestermeisjes als geen ander beheersen. Bovendien is het heel bijzonder om te zien, vooral hoe deze meisjes het doen. Huur daarom een Oestermeisje op party en biedt je gasten entertainment en lekker eten.

Verse oesters

De manier waarop het Oestermeisje verse oesters aanbiedt aan je gasten gaat altijd gepaard met veel enthousiasme, entertainment, informatie en een brede glimlach. De gasten hoeven niet in de rij te staan voor een bar om een heerlijke oester te bemachtigen, het Oestermeisje benaderd de gasten zelf. Haar open persoonlijkheid en enthousiasme zorgt ervoor dat iedereen geniet van de verse oesters. Zelfs mensen die nog nooit een oester hebben gegeten, zullen het dankzij haar proberen en ervan genieten.

Verwen je gasten met een smaakexplosie

Het verse oester aanbod is watertandend lekker. Aan haar riem hangen verschillende bakjes met citroentjes, een pepermolen, maar ook wodka en tabasco. Ga je voor klassiek of juist voor een smaakexplosie? Het meisje kan de gasten ondertussen van alles vertellen over oesters, maar ook over de verschillende smaken die je ermee kunt combineren. Oestertainment noemen we dat, maar het is vooral erg leuk, leerzaam en lekker. Je betaalt per oester en eventueel extra voor de reiskosten. De Oestermeisjes bezoeken heel Nederland, dus je boekt gemakkelijk een Oestermeisje in Amsterdam of een Oestermeisje in Rotterdam.

Een oestermeisje voor ieder evenement

Oestermeisjes zijn multi-inzetbaar en zetten ieder feest of (bedrijfs)evenement luister bij. Verwen de gasten op een culinaire beurs met de verrassende smaakcombinaties die met een oester te maken zijn. De meisjes zijn multi-inzetbaar of je nu een Oestermeisje in Rotterdam nodig hebt voor de doop van een schip of juist een Oestergirl in Amsterdam op de botenbeurs de gasten wil laten verwennen. Het is zelfs mogelijk om een Oestermeisje in Belgie in te zetten voor een party, huwelijk, receptie of groots strandevenement.

Oestertainment

Wil je ook je gasten een heerlijke oester voorzetten met behulp van entertainment en een meisje? Vraag dan meteen een offerte aan voor een Oestermeisje in Belgie of Nederland. Want voor ieder feest, evenement en zelfs beurs hebben we een meisje dat graag je gasten verwent met heerlijke verse oesters en een verrassende smaakcombinatie. Zo heeft niemand ooit oesters gegeten!

Oestermeisje

Oesterman

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Oestercompagnie Red Oyster USA Collage van 4 foto's van oester etende vrouw en oesterman en oestermeisje

The Hampton Classic Horse Show

The Hampton Classic Horse Show is a Grand Prix event that is one of the larger show jumping contests in the United

Scroll naar top