Depot Noord Rotterdam

WANTED: BACK OFFICE MEDEWERKER

OESTERCOMPAGNIE/DEPOT NOORD
Vanuit een liefde en passie voor oesters is Oestercompagnie® ontstaan. In 2001 is het opgericht door Matijn Wijn en Juliette de Wilde. Oestercompagnie® is gespecialiseerd in het cateren van verse oesters. Het credo waarmee we 20 jaar geleden begonnen: “Oesters is wat wij doen, alles oesters” is nog steeds van toepassing.
Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met werkzaamheden in het buitenland en vestigingen in Turijn en New York. Daarnaast hebben we een groothandel in oesters. Dagelijks voorzien wij 17 MAKRO vestigingen van verse oesters. Ook zijn we met onze oesterbars te vinden op vooraanstaande internationale kunstbeurzen.
Tot slot verhuren wij in Depot Noord 2 ruimtes op dagdeelbasis. Wij ontvangen groepen voor trainingen, vergaderingen en heisessies.

WAT GA JE DOEN?
Je houdt je bezig met de planning van opdrachten, het maken van offertes, en het inroosteren van Oestertainers. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten, zowel voor Depot Noord als Oestercompagnie®. Je vindt het leuk om in een klein team te werken en niet van te voren te weten hoe jouw dag eruit gaat zien. De afwisseling tussen kantoorwerk en werken met je handen, spreekt je aan. Het betreft een part-time functie voor 18 uur in de week.

WIE BEN JIJ?
Je hebt werkervaring in een commerciële functie
Je hebt affiniteit met, of werkervaring in, de horeca
Je praat makkelijk met mensen
Je kunt zelfstandig werken
Je spreekt goed Engels
Je bent handig met Excel en Microsoft Office
Je kunt je uitstekend uitdrukken zowel schriftelijk als mondeling
Je gaat gemakkelijk om met het gebruik van social media
Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
Je bent flexibel in je denken en doen

WAAR
Depot Noord, Willebrordusstraat 6, 3037 TR Rotterdam

CONTACT
Heb je interesse? Schrijf een motivatiebrief met uitleg waarom jij denkt dat deze baan bij je past. Vermeld daarin ook wat jij met oesters hebt. Mail je cv met foto naar juliette@oestercompagnie.com. Tel: 010 4614129

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze