Oestercompagnie crew

Wat doet Oestercompagnie?

Al 15 jaar lang zorgen wij ervoor dat jouw feest of event de finishing touch krijgt met onze oester-experience; het openen van oesters “sur place” door de oestermannen en de oestermeisjes. Jouw gasten worden extra verwend doordat er speciaal voor hen een oester gekraakt wordt. Dit noemen wij ‘Oestertainment’. Door onze lange ervaring in Oestertainment, weten wij met steeds nieuwe oester-experiences van jouw feest een succes te maken. Zo kan je ons uitnodigen op jouw locatie, maar je kunt ook naar ons toekomen voor een oester-experience bij Depot Noord, onze vaste oesterlocatie in een monumentaal pand te Rotterdam. Iedere maand kan je van onze oesters genieten op de vele (kunst)beurzen en evenementen in binnen- en buitenland. Ook weten hoe wij met oesters uw feest tot een mooie ervaring voor uw klanten kunnen maken? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Laatste nieuws

Culinair Entertainment team,

Culinair Entertainment

Culinair Entertainment heeft als doel gasten smakelijk te vermaken met oesters. Het kleine gebaar waarbij een oester speciaal voor iemand wordt klaargemaakt

Instructie voor het openen van een oester

Hoe open je een oester?

Hoe open je een oester? Als je oesters opent,  zorg dan voor goed materiaal. Dit zijn een scherp oestermes en een oesterhandschoen.