Ijsbar

Apres ski met oesters…

Voor een aantal gelukkigen onder ons is het wintersportseizoen weer van start gegaan. Heerlijk glijden van de eindeloze witte bergen. De wondere wereld ervaren als een zachte deken die al het geluid dempt. Na een heerlijke dag in de berglucht is de après ski vaak een mooie afsluiting. Lekker hoor een groot glas bier met een knakworst. Maar voor wie het allemaal wat luxer wilt ervaren zijn er diverse gelegenheden waar je van het uitzicht kunt genieten van een koel glas witte wijn of flute met jawel…oesters!  Zo’n après ski oesterervaring zou iedereen op zijn bucketlist moeten zetten.

Neem bijvoorbeeld de “frozen – Icebar” aan het schlegelkopf-bergstation in Lech am Arlberg. De muren en inrichting bestaan uit ijs. Bijzondere details zijn de in het ijs ingevroren Swarovski kristallen. De enige concessie aan comfort zijn de knuffelzachte lamsvachten op de banken van glinsterend ijs. In de coole bar is de temperatuur onder nul.

Als appetizer vind je op de kleine après ski menukaart oesters en verschillende anti pasti. In de lente kan je al snel naar buiten op het terras. Wordt het je te warm, dan kun je altijd weer naar de ijzige bar binnen In Lech vindt je aan de hoofdstraat verschillende après-ski gelegenheden. Het gaat er veelal gedegen en luxueus aan toe. Met oesters en champagne wordt er onder de klanken van loungemuziek in stijl geaprès-skied. (www.lech-zuers.at).

Droom je al een beetje weg op zo’n knuffelzacht lamsvachtje met een glaasje wit en een oester? Of mocht het voor deze keer even niet uitkomen, ben je al op wintersport geweest of ga je pas weer volgend jaar? Je kunt natuurlijk ook zelf voor de oesters zorgen (PUUROESTERS) Sluit je ogen en hang je voeten in een bak met ijs en droom even weg…

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze