Goude Culinair

Gouda Culinair 2014

Gouda Culinair 2014

12 t/m 14 september

Niet meer weg te denken op Gouda Culinair, is Oestercompagnie. Onze Peugeot 404 pick-up met linnen huif, komt regelrecht aanrijden met verse oesters uit Normandië, Bretagne en Zeeland. Door zijn authenticiteit onderstreept De Oesterauto de pure nostalgie van de wereld van de oester.

Gouda Culinair is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een evenement waar menig Gouwenaar jaarlijks naar uit kijkt. Fijnproevers en levensgenieters worden dan weer verrast door de specialiteiten van verschillende (Goudse) restaurants.

Dit jaar verhuist het evenement naar het Goudse Hout. Op 12, 13 en 14 september wordt de wielerbaan van wielervereniging Excelsior bij het groene Goudse Hout omgetoverd tot het grootste en lekkerste openluchtrestaurant in de wijde omtrek! www.goudaculinair.nl

12 t/m 14 september

Wielerbaan | Goudse Hout

De 10e editie van Gouda Culinair wordt een zeer bijzondere, want het wordt op een nieuwe locatie gehouden.

 

De Oesterauto is niet alleen een decorstuk  maar belangrijker is de beleveniswereld die tevoorschijn komt als de achterklep opengaat. Omringd door oestermanden, lieslaarzen, zeewier en uiteraard de verse oesters zelf, opent De Oestercompagnie de oesters vanuit een minibar bij de Oesterauto.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste nieuws

Dieke en Veerle. Twee oestermeisjes

Oesters eten werkt aanstekelijk!

Het oestermeisje is een waardevolle en blijmoedige aanvulling op partijen, evenementen, beurzen, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. Met professionele behendigheid kraakt ze